2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525811 بازدید | 68299 پست
خب قارچ که خودش آب میندازه پخته میشه مرغم همونحوری ریش ریش کن قاطیش کن . میتونی الویه بدون سس هم بخ ...

قارچ نزدم

پیاز تفت دادم با مرغ ریش شده

ولی فک کنم کالریم زد بالا

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم خوبی؟؟؟؟  مژده مژده  📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 ...

سلام ،،،ممنونم بابت خبر خیلی خوبت ،،،خیلی خوشحالم ،،،خداروشکررررررررر

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
سلاااام بقیش کو؟ منم روزه ام یه غذایی بگین که با مرغ آب پز بتونم بپزم @mami_sadra     ...

گلم الویه بدون سس. یا ساندویچ مرغ و کاهو.یا سالاد کاهو درست کن مرغاتو ریش کن توش .ذرت و نخود فرنگی و ماست هم بزن😋😋😋

دیروز رفتم مهمونی ‌بهم میگفتن چه لاغر شدی😎😎😎😁😁😁

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

سلام عزیزان امیدوارم مثل من روز خوبی روگذرونده باشین وسرحال...

صبحانه،تخم بلدرچین.کره بادام زمینی.شیر چای

میانوعده خرمالو .بیسکویت ساقه طلایی باشهد توت

چای سبز زنجبیل دارچین

ناهار .سیب

میانوعدعصر پسته.انجیرخشک.بادام.نارنگی

دمنوش رازیانه وخرما

شام.کباب برگ وگوجه کبابی ودمنوش به

کالری مصرفی 470

ورزش.45دقیقه ایروبیک وپیلاتس

@abremaman @آینازخانوووووووووم‍ 

@دختره_بخندون بهترشدن حال نازنین جون رو هم بهتون تبریک میگم انشاالله خبرسلامتی کاملش بیاد صلوات... 

سلام گلم.. همیشه خوش خبر باشی...

خدا را شکر🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گلم الویه بدون سس. یا ساندویچ مرغ و کاهو.یا سالاد کاهو درست کن مرغاتو ریش کن توش .ذرت و نخود فرنگی و ...

دیگه پیاز و تفت دادم مرغم ریش ریش کردم ریختم توش خوردم

چقد حس خوووووبی😍

باریکلا عاطفه جونی کمر لاریک

منم خواهرم پنجشنبه اومد خونمون میگف لاغر شدم

ولی خودم حس نمکنم

امیدوارم فردا افزایش نداشته باشم

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                
سلام خوفي؟؟؟؟  من خوبم ممنون گلم

منم خوبم... مرسی...

چه خبرا.. چه کارا‌میکنی؟!

رژیمی؟! تثبیتی؟!! بهشتی ، جهنمی😆😆😆 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام ، من از اول مهر با این گروه که اشنا شدم شروع کردم ، تو این دوماه تقریبا ماهی پنج کیلو کم کردم ، ...

عزیزم من ۵۸ کیلوام

قدم ۱۵۳

وزن هدفم ۴۸

حداقل ۱۲کیلو اضافه وزن دارم

بدنم بیشتر از بازو پاچاقه بهم میگی چقدر کالری باید بخورم 

خوش خبر باشی عزیزم

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸
رژیمی نمونه#  

ای جاااان😗😗😗😗😗مرسی💃💃💃

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام عزیزم‌میشه به منم کمک کنی.من از ۱۰ آبان دارم کالری شماری میکنم تا الانم ۲ کیلو کم کردم به نظرت ...

سلام گلی اره خوب کم کردی ماشالا 

وزن هدفت چنده؟!؟!

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

سلام عزیزم‌میشه به منم کمک کنی.من از ۱۰ آبان دارم کالری شماری میکنم تا الانم ۲ کیلو کم کردم به نظرت ...

اگ دوست داشته باشی هر شب تو گزارشام تگت میکنم توام منو تگ کن با همدیگه کم کنیم😍در کنار دوستان دیگمون

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

عزیزم من ۵۸ کیلوام قدم ۱۵۳ وزن هدفم ۴۸ حداقل ۱۲کیلو اضافه وزن دارم بدنم بیشتر از بازو پاچاقه بهم ...

بهتون ک گفتم من!!!