2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530278 بازدید | 68299 پست
سلاااااااااام خوبی الهه جون 😍😍😍😍😍 مرسی که بفکرمی این روزا انقدر این دکترو و اون دکتر کردم که دی ...

سلام خوشگلم 😘😘❤️ 

دکتر چرا بخاطر نینی ؟ 

افرین عالیه 😍👏🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
دايرش سفيده ي ادم ك ابي توش داره مثلا راه ميره

اره به قول سپیده یه لنگش بالاس😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا این صفحه امضا کی قراره درست شه؟؟؟؟ کاریش نمیشه کرد؟ @بامدادخمار     سلام اله ...

@امیر_فنی  

جواب نمیدن بابا 

من دارم رو یه سایت دیگه کار میکنم اگه خوب بود همگی بریم اونجا اینجا که رسیدگی نمیکنن 

@بامداد_خمار     سلام گلم ببخشید یک سوال مثلا منی که امروز۱۰۰۰تا کالری مصرفی داشتم بعدش ...

@بامدادخمار‍ بدون خط فاصله 😭

سلام عزیزم 

ببین انرژی که بدن نیاز داره وزن ضربدر ۳۰ هست با این مقدار کالری وزن نه زیاد میشه نه کم البته به میزان فعالیت و متابولیسمتون هم بستگی داره ولی این تقریبا درسته 

ازین مقدار کالری که گفتم اگه ۷۷۰۰ کالری در هفته بیشتر بخورید یک کیلو زیاد و اگه ۷۷۰۰ کالری در هفته کمتر بخورید یک کیلو کم میشید حالا این ۷۷۰۰ کالری میتونه با کم خوری باشه یا با سوزوندن کالری به وسیله ورزش 

اگه ۱۰۰۰ کالری خورده باشی و ۱۰۰۰کالری سوزونده باشی انگار کالریت صفر بوده و زیاد نمیشی 

البته ما ورزش رو برای بالا بردن متابولیسم و قوی شدن عضله انجام میدیم و نباید کالریشو کم کنیم 

چه گزارشی هزاران قلب بر تو باااد 💙💙💙💙💙💙💙 کشک بادمجون رژیمیت اگه خوب درومد برا منم بی زحمت ب ...

❤❤❤❤❤❤❤

بادمجونارو حلقه کردم نمک زدم نیم ساعت نگه داشتم

کشکو گذاشتم با 1 لیوان اب سر گاز مخلوط شد نعنا و یکم سیر ، پیاز داغ بهش اضافه کردم

بعد بادمجونارو شستم به کشک اضافه کردم و گذاشتم بپزن 

نیم ساعت اینا شد که نرم شد بادجونا اب کشکم کم شد بعد با گوشت کوب لهش کردم نمک و زرد چوبه زدم بعد با نعنا تزیینش کردم خالی خوردم😂😂

خوب بود عذاب وجدان نداشتم خودش خیلیه 

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

به به عالی😍😍❤❤❤👌👌

در چه حال خوش میگذره😁

من 480 زدم به بدن

الانم برم ورزش و دوش

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

اره الان ی هفته اینجوری شده ب نی نی یار هم گفتم گفت برو قسمت تماس باما بگو اونجا هم رفتم مشکلم حل نش ...

گلم منم نمیدونستم سمیه جون راهنمایم کردازتوگوگل یه مرورگردانلودکن من مرورگرایرانی دانلودکردم هرکاری کردم عکسش نیومد😔😑

چشم من زیاد اهل گوشت قرمز نیستم حبوبات لوبیا قرمز وعدس هم می خورم ولی مرغ دوست دارم هفته ای یه بار ب ...

چشمت بی بلا🌼بخاطرشرایطت تابهبودی کاملت هرچی دکترگفته انجام بده گلم عجله که نداریم انشاالله خوب شدی دقیق رعایت میکنی🙏🙏🌼🌼

@بامدادخمار ‍  بدون خط فاصله 😭 سلام عزیزم  ببین انرژی که بدن نیاز داره وزن ضربدر ۳۰ هست ...

سلام بامداد خمار جون خوبی خوشی من تازه با تایپت اشنا شدم و متاسفانه نتونستم ت گروها اسم نویسی کنم 😑

بامداد جان من ۲۰ سالمه و پشت کنکوری ۳۶ کیلو اضاف وزن دارم دیگه خسته شدم از همه چاقی ی چن ماهی ایروبیک کار کردم و رژیم گرفتم ولی وزنم کم نشد😔میخام قرص بخورم میترسم بیمار بشم 😑 پشت کنکوری هستم ولی نمیتونم تونم رژیم بگیرم اخه بیشتر از ۱۱ ساعت در طول روز درس میخونم و دیگه وقت انچنانی ندارم برای ورزش .بخدا دیگه خسته شدم نمیدونم چیکار کنم😔🤦‍♀️راستی تنبلی تخمدان دارم دکتر گفته باید لاغری شی تا خوب شه بعد من لاغر بشو هم نیستم دیگه نمیدونم چیکار کنم میشه لطفن کمکم کنین😔 واقعن از هیکلم بدم میاد حالا هیکل ب کنار سلامتیمو دارم از دست میدم 🤦‍♀️میشه راهنماییم کنین ک باید چیکار کنم؟ تایپ های اول روهم کامل خوندم 

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

سلام سلام ...عزیزای دلم💋💋💋🌹🌹🌹🌹

فستتون بخیر و خوشی💛💛💛

امروز حدودا ۲۰۰ تا سوزوندم.

کربو مصرفی کل ۸۵ گرم.

شما چخبر؟؟؟🥰🥰🥰

@فندق_فسقلی  

@137422     فهیمه جون گل

@صدف_20    صدف جون گل

@zzzzzx      مریم جون عزیز

دوستای گلم 💛🌹 .خواستم دوست جدیدمون رو تگ کنم که هنوز اسمشون رو نمیدونم البته😁😊😊

@آلاهیدا  

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام دوستای خوبم خوبین؟  اومدم با یک سوال کسی سایتی، مطلبی، کناب معتبری درباره رسیدگی به مو ...

سلام عزیزم خوبی نازگلت خوبه😍کمرت چطوره؟

والاکتاب که نه ندارم ولی تواینستایه پیج کیسوکمندهست بعضی ازراهکارش خوبه🌼