2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529158 بازدید | 68299 پست

گزارش#

صبحانه یک لیوان شیر یک خرما،، 

ناهار برنج 6قاشق،، قیمه 6قاشق،، کاهو 100 گرم.. ته دیگ 30 گرم 

میان وعده،، یک پرتقال،، 

شام یک تخم مرغ ابپز یکی کامل یکی سفیده تنها با گوجه فرنگی 50 گرم،، زيتون 5تا.. ماست دو قاشق 

کالری مجاز 1100تا مصرفی 1000تا 

ورزش نیم ساعت قدرتی 10 دقیقه حلقه 

@زیتونپرورده . جون چه خبر از شب بیدارم؟ 

@کچر

@sefid_barfiiii  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ینی واس خودم جدا بپزم..ایا هر روز یا بعضی اوقات

هر جوری که خودت دوست داری... میگم‌اگه خیلی برنج خور‌هستی میتونی با اضافه کردن حبوبات حداقل یکم از کریوهیدرات رو جایگزین کنی با پروتیین... در کل من سعی میکنم جای حذف یه غذا ، یه ورژن سالم تری از اون غذارو‌‌توی برنامه غذاییم بگنجونم...اینجوری راحت تر رعایت میکنن

منم با کروم میام ولی نمیتونم اطلاعات کاربریمو درست کنم😬

با مرورگرهای دیگه امتحان نکردین؟

مثلا فایر فاکس یا مرورگر خود گوشی.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
واسه من با اونم نمیشه🥴

😥😥

مرورگرهای دیگه را امتحان نکردین؟

مثل فایر فاکس یا مرورگر خود گوشی.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
 داخل مولتی، قرص اهن هم هست.. میتونی مولتی ویتامین و قرص زینک‌ ا یه روز درمیون بخ‌وری بعدش که ...

الان بهداشت بهم مولتی مینرال و آهن ایرانی داده اخه. ب خاطر خونریزیمم گفته اهن دوتا دوتا بخورم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

سلام شب بخیر

گزارش#  

کالری مجاز ۱۴۰۰ 

کالری مصرفی ۱۱۷۹

امروز نتوستم کالری را پر کنم.

کالری سوزانده ۱۹۸

@پریسا۴۶  

@بامدادخمار سلام.شب بخیر.

الهه خانم من کالری مجازم را حساب که میکنم،میشه ۱۳۶۰،باید همون قدر بخورم یا رُندش کنم.؟

واااااای اخ جوووووون شما بهترین صاحب گروه دنیایی بخداااا     خیلی خوشحال شدم انگیزه م چند ...

قربونت عزیزدلم 😘😘❤️ 

خیلی زود به هدفت میرسی تو میتونی 😍👏🏼

پروفایل و امضات رو هم آبی کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار    سلام عزیزم من دیروز وزن دادم مثل اینکه براتون نیومده  وزن هفته قبل ...

عه منو تگ کردی ؟ نمیدونم چرا نصف بچه هایی که تگ گردن تصلا تو اعلاناتم نیومده 

ممنون عزیزم اسمتو تو لیست خودم مینویسم ❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عه منو تگ کردی ؟ نمیدونم چرا نصف بچه هایی که تگ گردن تصلا تو اعلاناتم نیومده  ممنون عزیزم اسمت ...

متشکرم مهربون

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)
@بامدادخمار     سلام عزیزم وزنمو اعلام کردم لایک وپاسخم دادین ولی توی لیست وزن نبودم شر ...

سلام عزیزم ببخشید من تازه کارم 🙈😅😅 

اسمتو تو ایست خودم مینویسم هفته ی بعد درستش میکنم 😘❤️

سلام شب بخیر گزارش#   کالری مجاز ۱۴۰۰  کالری مصرفی ۱۱۷۹ امروز نتوستم کالری را پر کنم ...

اره ولی رند هم باشه خیلی فرقی نداره ۶۰ تا تاثیر زیادی نداره 

2790
2778
2791
2779
2792