2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529158 بازدید | 68299 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درسته به خودت کفتم که نارنجی هستی... فندق فسقلی، سرگروهت در حریان هست، باید بدونه که تغییر کروه مید ...

بله عزیزم فندق جون دو هفته اس که گروهمو تغییر داده 

من منظورم این بود در نبود نازنین جون به کی گزارش بدیم که بچه ها گفتن به الهه جون باید گزارش بدیم

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
نباید خرابش کنی عزیزم اون روزایی که میخوری میزنی کلللللللا خرابش میکنی.ببین واسه خودت جریمه بزار بگو ...

چه راهای باحااالیییی

منم هر روز گزارش میدم

اگه ندارم کچلم کن😂

و تو آخرین ناجی خودت خواهی بود...                
هرچی گامت بلندتر باشه رقیب بهتری هستی و بیشتر بهم انگیزه میدی پس تقلب نکن و بیا با هم هفته بعد بترک ...

حتما 😉 سفت و سخت پیگیرم 😆 الانم می خوام شروع کنم به پیاده روی ✌💃💃 تو  در چه حالی

خخخخخخخخ گلاب به روت ویار داشتم 😉😉😉😉😉 ولی مراقبت هم میکردم شیرینی میرینی خیلی کم میخوردم که ...

مال من از شیرینی نیست 😧 مال من بیشتر ارثیه تا از خوردن کلا تو فامیل زیاد داریم  من حالا اصلا اهل شیرینی نیستم وگرنه فاجعه بودم خدارو شکر علاقه ندارم ولی با این حال قندم 110 بود دکتر زنان متفورمین داده بهم 😕دکتر گوارش گفت قندت خوبه بالا نیستی ولی زنان گفت بالاست😵

چرا بنفش فرزندم 🤔 تا هدفش نزدیک ۱۴ کیلو داره و گروه نارنجی میشه که  بجای صعودبه فنا دادی بچه ...

واییییی آره بخدا همه ی برگام ریخت گفتم چرا باید به عقب صعود کنم 😂😂😂😂

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

@jikjikmastoon  

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

اره  خیلی بده 😭😭  بس که از بچگی  اضافه وزن داشتم بهم گفتن نخور .کم بخور رفتم تو اشپ ...

اضافه وزن منم از بچگیه😭هی میخام حرص خوردنامو با خوردن جبران کنم 😔😭😬

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
@صدف_20     @شب_بیدارم     عزیزم من پریودم وزن نکردم  من هربار ب ...

@بامدادخمار   عزیزم من دیروز وزن نکردم پریود بودم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

رفته۶ سال،دندون آخریه، میگم یعنی تاموقع دکتر رفتن، مثلا غذا بخوره، دردش نیاد،گرم وسرد نشه؟

اگه درست عصب کشی شده باشه درد نداره میتونی زنگ بزنی دکتر اول وقت یا آخر وقت بری که خلوت باشه

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
شب شمام بخیر عزیزم.ممنون💛💛💛

سلااااااااااااام صبحت زیبا مهربون 

به به مبااااااارکه رنگ موهاااات عسیسم

ایشالا به زودی کلت طلایی و سبز بشه  

من از امروز چالش حذف نان سفید....دمنوش زیره و زنجبیل و دارچین یه لیوان....مصرف سبزیجات بیشتر کنار غذا......و نوشتن هر چی میخورم بر اساس وزنش یعنیحتما با ترازو اول وزنش کنم

و اینکه این هفته نهایت با 1200 ببندم کالریم رو

اینم کارهایی که این یه هفته باید انجام بدم

ورزش هم این هفته فقط حلقه و پیاده روی انجام میدممممممممممممممم

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
عااالی وای من عاشق اینم اسهال بگیرم، از بس همیشه یبوست دارم 😅 خیلی ممنون 🌺🌺🌺

منم همینطورم... برای همین عاشق اسهال شدم و هفته ای دو بار میخورم  

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
بله اینبار۱۱۸۰ هست و چون میوه زیاد می خورم همیشه گشته ام چیکار کنم 

خوردن میوه زیادهم خوب نیست چون قندداره تا۳واحدمجازه توبرنامه ات پروتئین بیشترباشه بهتره سیرکنندگی بالایی داره(تخم مرغ.سینه مرغ.انواع حبوبات.سبزیجات مثل اسفناج .جودوسر)

گزارش#  

صبحانه ۱لیوان شیر کم چرب و ۱ق عسل

ناهار کته ۵ق.قورمه سبزی ۴ق.ماست کم چرب+۱ق تخم کتان.سالاد شیرازی

شام سوپ جو ۳ملاقه

میان وعده سیب.پرتقال.نارنگی.لیمو شیرین.انار.بادام.گردو.کشمش.بادام زمینی.

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۰۰

ورزشامو الان انجام دادم خودمو کشتم دیگه😁

نیم ساعت دویدن و رقص قاطی پاتی.۱۰مین حلقه.۵۰شنادیوار.۵۰ طناب.۳۰چرخش روسی.آپ ورزشی .

اب ۸لیوان+مولتی ویتامین✔

دمنوش چای سبز و زیره✔

@violoonist  

@zzzzzx  

@نازنین_دخترم___  

@آینازخانوووووووووم  

@جید  

2790
2778
2791
2779
2792