2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530332 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزان من یک سوال دارم ناهارم عدسیه شامم پیتزا خونگی بعد خیلیم جفتشون و دوست دارم پیتزام قصد دا ...

سلام گلم

کالری عدسی تقریبا درسته... 

ولی کالری پیتزات خیلی کمه برای هر برش... اسمشوو چی زدی تو کالری شمارت؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

@wsarinaw

@سوفیا43  

@مستند  

@بانوباران  

@مامان_دخترای_گل  

با اخطار بعدی قطعا و حتما حذفید از گروه سبززززز عزیزاان

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

@آسنات99   @سمیه1396     وزن شروع:60 وزن هفته قبل: 55/900 وزن این هفته:55/500

باریکلا👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنون گلم.از شما یاد گرفتیم تلاش کردن رو بااراده_جون#  

مرسی گلم🌸

هینجوری با قدرت پیش برو💪💪💪💪

سمیه سلام ،پات چطوره ؟امروز کله آبی شدم 😍😍😍

سلام‌گلم..

🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊

باریکلاااا... کلهه ابی کییی بودی تو😂👏👏👏👏👏

همینجوری پیش بری، طلایی هم‌میشی به زودی💃💃💃💃💃💃💃

پام خیلییی خوب شده.. پوست های سوخته زفته،، قفقط‌حای قرمزیش‌مونده😊

@شب_بیدارم     @سمیه1396     سلاااام شب بیدارم عزیزم انشالل ...

سلام گلم🌸

باریکلا کاهشت مبارک👏👏👏👏👏👏👏

گلم از این به بعد خود الهه فعلاا تا برگشت سرگروهت،، وزناتون را ثبت میکنه...((( به همگروهی هات هم اطلاع بده)))

برات تکش میکنم..

@بامدادخمار  👆👆👆👆👆

سلام‌گلم.. 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 باریکلاااا... کلهه ابی کییی بودی تو😂👏👏👏👏👏 همی ...

ب امید خدا، فعلا ک سایت خرابه کله مو آبی نمیکنه ،🤕🤕🤕. خب خداروشکر ان شاالله به زودی اون یه ذره جاش ام محو میشه 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
کاهشت مبارکککک وپایدارررحتماًهمینه👏👏💪💪🎊🎇🎆🎆🎇🎇💃💃💃💃💃💃

مرسی عزیزم

البته دیشب هم سه تا بشقاب سوپ خوردم شاید برای اونم باشه

اخه من حساب کردم که کل کالری سوپی که درست کردم 1200 تا بود بعد دیدم سه تا بشقاب نهایت 400کالری میشه

ولی فک کنم همون قاشقی حساب میکردم خیلی بهتر بود  

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ @wsarinaw @سوفیا43     @مس ...

من پا درد شدید گرفتم رو تخت افتادم نمیتونم اصلا راه برم 

دیگه نمی خواهم ادامه بدم میخواهم رو ۵۵ باشم راضیم 

عزیزم یه دنیا ممنون  به خاطر تاپیک پر انگیزتون و سرگروه خوبم تونستم خودمو به ۵۵ برسونم 

ان شالله خیر دنیا و آخرت نصیبتون بشه😘

@زیتونپرورده  

@بامدادخمار ‍ 

⚘🌹🌷الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ🌷🌹
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ @wsarinaw @سوفیا43     @مس ...

سلام عزیزم شرمنده من درگیر بیمارستان دخترم بودم این هفته پریود هستم

وزن اول ۷۴

هفته گذشته ۷۳

این هفته پریود

وزن هدف ۶۸

عزیزم مگه ۳ تا اخطار حذف نیست؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
سلام سلام به به چه کاهشیییی👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃🎇🎆🎊🎉کاهش مبارک وپایدار💪😘. توبینظیری# 😍

حضور شما با این همه انگیزه و انرزی مگه میشه کاهش نداشت 😍😍😍😍

مرسی💞💞💞💞

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام عزیزم  مباااارکه افرین بهت  منکه داغون 😤 من امروز پ بودم ولی دیروز وزن کرده بودم ۸ ...

اون که بخاطر پری بوده نگران نباش کاهش داشتی په👏👏👏👏

به اسنات بگو هدفمو گذاشتم 75 کلتو ابی کن بیا بابا😂😂😂😍😍😍

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉