2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529158 بازدید | 68299 پست

گزارش#  

صبحانه تخم مرغ ابپز

ناهار سینه مرغ ابپز .سالاد کلم بدون سس.زیتون ۴عدد

شام خوراک لوبیا چیتی ۲ملاقه

میان وعده خرمالو  پرتقال سیب انار بادام گردو کشمش چای شیر کم چرب

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۰۰

ورزش ده مین پیاده روی 

ده مین حلقه

آپ ورزشی روز چهارم

۳۰ چرخش روسی

۳۰شنا دیوار

چای سبز+زیره و زنجفیل

@violoonist  

@جید  

@نازنین_دخترم___  

@zzzzzx  

@اودیسئوس  

وااااای جدیییی😍😍😍خدایا شکرتتتت  ببین ینی واقعا من هرررر کاری کردم ک لاغر بشم نشد از باشگاه ...

قربونت عزیزم خداروشکر که دوباره انگیزه گرفتی و کاهش داشتی این خودش خیلیییی پیشرفت بزرگیه 😍👏🏼👏🏼❤️❤️

خیلییی زود باز میای گروه بالاتر😍😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچی نخوردم😐 از صبحونه متنفرم🤕 دکترم هم دعوام کرد گفت بایدبخوری ولی دست خودم نیس میلم نمیکشه ...

چرا من نمیتونم تگت کنم؟بلد نیستم حروف کشیده بیا چندتا پست بالاتر گزارش گزاشتم ببین عزیزم

ما که نفهمیدیم باید چکار کنیم.هر چی تا سوال پرسیدیم کسی جواب نداد.با همتون قهلم.خدافظ😭

عزیزم چون توضیحات رو با دقت نخوندی برو با دقت بخون سوالی داشتی باید راهنماها و یا منو تگ کنی که پیامتو ببینیم 

سوالتم که جواب دادم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ممنون عزیزم.🥰🥰🥰 ممنون از لطف شما که این گروه را ایجاد کردین. چند بار تاپیکتون را دیده بودم.ولی ...

قربونت عزیزدلم خدارو‌شکر 🤲🏻😘❤️ انشاالله به هدفت برسی 😍😍

سلام به همه مانکنهای فعلی و باربی های آینده دوتا سوال فنی داشتم با اجازه اتون یکی اینکه از چندوقت ...

سلام عزیزم صفحه اول رژیم شیردهی و بارداری هست 

فعلا چالش زمستان قطعی نیست از همین الان هم میتونی شرکت کنی امضامو بخون 

من پا درد شدید گرفتم رو تخت افتادم نمیتونم اصلا راه برم  دیگه نمی خواهم ادامه بدم ...

قربونت عزیزم افرین خیلی عالی کم شدی ایشالا پات زود خوب بشه موفق باشی 😘❤️❤️❤️❤️

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧🟧📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

بچه های نارنجی کاهش همگی مباااارک آفرین بهتون افتخار میکنم انشاالله همتون آبی بشید 

دیگه وزن ندید قبول نمیکنم ❌❌

سلام عزیزدلم خوش امدی😍 پس وزنت کاذبه حتماً کمتری💪هفته دیگه وزن دقیقت روبگوخوشگلم🌼🌼🌼

چشم 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
2790
2778
2791
2779
2792