2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526060 بازدید | 68299 پست
سلام مینا جون.   @عروسترکم    ‍     اینم کاهش من . میدونم برای دوهفته ...

آفرین خانمی کاهش ،کاهش هفته پیش هم حساب نیست این وزن برای یک هفته ات هست 👏

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@آسنات99         @زیتونپرورده ‍  من نمیتونم زیتونپرورده ج ...

سلام عالیهههههه کاهش وسبزشدنت خیلییبیی مبارککککککه👏👏👏👏👏👏👏👏🎇🎇🎆🎆🎊🎊🎉💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃🌼🌼🌼🌼 خواهش میکنم کاری نکردم گلم اراده خودت بوده 😘😘.  توبینظیری.رژیمی.نمونه# 💪💪.   @زیتونپرورده عشقم تحویل شمادختربااراده م😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عالیهههههه کاهش وسبزشدنت خیلییبیی مبارککککککه👏👏👏👏👏👏👏👏🎇🎇🎆🎆🎊🎊🎉💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 ...

خوش اومدن ب روی چشم❤❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام صبح همگی بخییییر وشادی،🤩🤩 درجهااانم همه چیز نیکوست @آسنات99     @mhds12 &nbs ...

سلامممممم به به عالییییییی بودییی👏👏👏👏👏🎉🎊🎊🎆🎇💃💃💃💃💃کاهش وسبزشدنت خیلی مبارکککککککه🎆🎇🎊🎉💪💪. تو.بهترینی# 😘. @زیتونپرورده الهه جون برات دختربااراده آوردم😍😍😍

سلام فدات تو چطوری 😊 من امروز دسترسی به ترازو ندارم 😨

خوبم ممنون به عروسترکم خبر دادی برات اخطار نزنه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خب بچه ها من چن تا صفحه اول خوندم حالا باید از فردا رژیم بگیرم امروزم تازه پریود شدم به نظرتون وزن ک ...

اره عزیزم چون شروع رژیمته وزن کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@آسنات99     سلام😔نمیشه این هفته وزن اعلام نکنم.سرم پایینه😔 وزن هفته پیش ۷۱ این هفته ...

سلام عزیزدلممم سرتوبالاکن نبینم ناراحتیتو😘😘۲۰۰گرمه ایرادنداره اینهفته جبران میکنی👏👏👏🌼🌼🌼

سلامممممم به به عالییییییی بودییی👏👏👏👏👏🎉🎊🎊🎆🎇💃💃💃💃💃کاهش وسبزشدنت خیلی مبارکککککککه🎆🎇🎊 ...

خوش اومدن گلم💋💋👏👏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام به همگی بچه هامن ازامروز رژیممو شروع کردم وزنم ۸۰وزن هدفم ۷۰-۶۸کیلو هستش،راستش بچه ها من افسردگ ...

سلام عزیزم اخه ده کیلو چیزی نیست که بخاطرش افسردگی بگیری دوماه و نیم رعایت کنی خیلی راحت میتونی کم بشی 

ورزش برای روحیه ت عالیه 

انگیزه# رو بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ای وای حواسم نبوده ببخشید قشنگم اینارو از تو وبچه های تاپیک دارم واقعا خیلی برام عزیزین ممنون از همت ...

😘😘❤️❤️