2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526680 بازدید | 68299 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان من یک سوال دارم ناهارم عدسیه شامم پیتزا خونگی بعد خیلیم جفتشون و دوست دارم پیتزام قصد دا ...

آره گلم کلا خانواده ی حبوبات هر نوعش حتی کم روغن کالریش بالاست ....سعی کن چند قاشق بیشتر نخوری از عدسی و اینکه شبم ی برش نهایتا دو برش بیستر پیتزا نخوری....پیتزا هم ماهی ی بار بیشتر تو برنامه ی غذاییت نباشه حتی من نوع سالم و خونگیش و هم سالم نمیدونم....من ک کلا حذفش کردم از برنامم....نوش جووونت❤❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

بچه ها به این پست دقت کنید لطفا 🙏🏼 چون نمیتونم برم تو تاپیکهام و قفلش کنم که همه بتونن ببینن لطفا اگه هر کی خوند اطلاع رسانی کنه و هر کدوم از بچه هارو میتونه تگ کنه که ببینه اینو ❤️ 

🧡🧡🧡اول اینکه نازنین جون کاربر @شب_بیدارم فعلا یمدت کوتاه نمیتونه بیاد متاسفانه لطفا اول براش دعا کنید که حالش خیلی زود خوب بشه انشالله و برگرده پیشمون و بعد هم تا برگرده بچه های گروه نارنجی برای سوال و وزن و سایز منو تگ کنن که بتونم لیست بزارم و بدون سرگروه سختتون نباشه 🧡🧡🧡🧡🧡

دوم اینکه بچه ها لطفا توجه کنید کاربری من اینه 👈🏻 @بامدادخمار بدون فاصله و خط و نقطه و هیچ چیز اضافی لطفا منو درست تگ کنید که پیام هاتون رو ببینم 

سوم اینکه کالریتون رو درست حساب کنید اگه چند کیلو کم شدین و هنوز دارید کالری روز اول رو مصرف میکنید اشتباهه و ممکنه کاهش کمتون بخاطر این مساله باشه همه امروز دوباره فرمول وزن ضربدر بیست منهای صد با فست و منهای دویست بدون فست رو با وزن جدیدتون انجام بدید 

دوستان عزیزی که تازه تشریف اوردن خوش اومدید توضیحات دوصفحه ی اول رو با دقت بخونید 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت عزیزم خوبم خداروشکر فقط اطرافیانم به شدت انرژی منفی میدن بهم .. دو ماهه بعد کلی وام و قرض یه ...

ای جاااان اینجور لاغر شدنم آرزوووست😍

من اینجوری لاغر شم بدررررک همه فکر کنن اصلا پول نداریم چیزی بخوریم😉

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
الهیییی.چه مهربونه پدرشوهرتون... شمام میگفتی پدرجون جوش سرویس طلای جدیدی که دیدم رو میزنم میشه بخری ...

آره والا 😁😁😁 گفتم به خاطر شیر دهی هست آخه بچم خیلی بد غذاست میندازم گردن بچم 😁😁😁😁

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡 بچه ها به این پست د ...

@sepiiiiiideh @زیتونپرورده @آسنات99 @عروسترکم @فندق_فسقلی  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

@سمیه1396 @دیانا24  

سلام سرگروه جدید...سپیده جون عشق ناناز گفتن من رو دادن دست شما.... خیلی مخلصیم🤚🤚🤚 .موهامم دادم زر ...

سلامممممممم و صد سلام 😍😍😍😍😍

خوووش اومدی قدم رنجه کردین صفا آوردین🤩🤩🤩🤩🤩

خیلی زیاد خوش اومدی ایشالا زود زود بفرستمت طلایی

باشه تو آرایشگا عجله نکن خوشکل موشکل موهاتو درست کنه

فدات ننه🐥🐥🐥💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام‌خوشگلم قربونت😘😘😘  چقدر سرگروهی سخته واقعا خسته نباشید همتون و خداخیرتون بده ❤️❤️❤️❤️❤️ ...

فدات بشم ....💋💋

سختیش وقتی رو دوشت سنگینی میکنه ک ی سری زیر گروه هاااا با بی نظمیشون و بعد از حذف شدن توهین هایی بهت میکنن ک تا چندین روز رو دوشت میمونه....وگرن بقیه اش عشقه عشق🌸🌸🌸🌸🌸🌸

خاهش عسلم انجام وظیفه اس در مقابل کارایی ک تو واسه ی ما انجام دادی😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
جونم؟؟؟ در خدمتم

جونت سلامت عزیزم من وزنم 67 چن روزه شروع کردم الان 66.600میخام برسم به 62 .نمیخام صورتم لاغر شه خیلی زود کم میکنم میخام اصولی باشه ک بیشتر پاهام لاغرشن میشه کمکم کنید 

برام صلوات بفرسید ممنونم خیلی دعاتون نیاز دااارم😪😔
ای جاااان اینجور لاغر شدنم آرزوووست😍 من اینجوری لاغر شم بدررررک همه فکر کنن اصلا پول نداریم چیزی ب ...

انشالله به هدفت برسی به سلامتی عزیزم .... کلا اطرافیان من همینجورین اون موقع که باردار بودم انقدر همین خانواده  همسرم غر میزدن وای چقدر چاق شدی و بعد زایمان رژیم بگیر حالام اینجوری اعصابمو به هم میریزن بعضی وقتا انگیزمو میگیرن احساس میکنم واقعا از بی چیزی لاغر شدم 😨😨😨😨😨😨

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

ب روی چشم🌸🌸🌸🌸

وزن#  

@بامدادخمار  

سلام عزیزم.خوبی؟ خداقوت😘❤

وزن اولیه.       وزن هفته قبل.       وزن فعلی.        هدف

۷۲.                  ۶۷.                    ۶۶.۴۰۰.           ۵۴

کالری مجاز دریافتی: ۱۱۴۰

رژیم شیردهی

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍