امضای اسی رو بخون شروع کن....مث بقیه امضای سمیه رو هم پیدا کن بخون بزن رو چالش ها برو داخل بخوون رعایت کن.... @سمیه1396
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
مرسی عزیزم که جواب دادی من دیر به دیر میام خبر نداشتم😍😍😍😍
خواهش میکنم عزیزم.وظیفه بود.🌺🌺
خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است. گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺 توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
نه باید وزن هفته قبلتو بگی این هفته رم بگی .میخوام ببینم تو یه هفته چقد کم کردی😊
منکه تازه شروع کردم باید از این هفته دیگ بگیرم وزنمو
خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹
طفلی داداش جان دلش واسه توپولی و بغلی بودنت تنگ شده خو 🤣🤣🤣🤣
تو هم الکی بهش بگو به خاطر تو که عخشمی میرم تثبیت بعد پشت سر خودت رو برسون به هدف 😉😉😉😉
سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم. زین پس به جای واجگان منحوس " من اراده ندارم" و "انگوزه ندارم" از واجگان "چاقی بی ادب است" استفاده میکنیم. ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟ اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫 ضمنا انگوزه هم خواستین ، بچه های اینجا همچی بهتون انگوزه میدن که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉 ذمنن ( همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون ) میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ... اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘 آخرین متلب : من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘 الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش. دیاناجون عشخی ❤❤❤ هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام عزیزدلم خوبی؟🐥💛 چرا چیشده؟☹️ هفته قبلی هم وزن ندادی صفحه اول موارد کم نشدن وزن رو بخون ببین ...
این هفته دختر جاریم زایمان داشت اونم دو قلو و منم که مشکلم تنبلی تخمدانه و باردار نمیشم پرخوری عصبی شدید داشتم و حالم خیلی بد بود دیروز یکم اروم شدم... دو سال از من کوچیک تره متولده ۷۰ هستش و الان سه بچه داره ولی من ۶۸ هستم و در انتظار بچه با این تنبلی تخمدان کوووفتی😭😭😭 به خدا حسادت نمیکنم ولی حالم خیلی بده.. فکر میکنم علتش پرخوری های عصبیم باشه ، هفته ی قبل پریود بودم عزیزم که وزن کشی نکردم
زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
بله گلم هر پنج کیلو کاهش 100 تا از کالریت باید کم کنی
مرسی عزیزم که جواب دادی چشم ۱۰۰ تا کم میکنم
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم میرسم😎 🧘♀️🤸♀️
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
این هفته دختر جاریم زایمان داشت اونم دو قلو و منم که مشکلم تنبلی تخمدانه و باردار نمیشم پرخوری عصبی ...
الهی فدات بشم چرا ناراحت بشی،،،گلم منم تنبلی تخمدان دارم ۴ ساله منتظرم اما هنوز باردار نشدم،،،،روحیتو حفظ کن فردا فندقت مامان پرانرژی میخوادااااااااااا....گلم میومدی تاپیک با خودم حرف میزدی درددل میکردیم حال و هوامون عوض میشد....خدا بزرگه توکل کن ب خدا ایشالا تو هم زودی باردار میشی،،،،میفهممت اما چی میشه کرد ما هم برای هدفمون تلاش میکنیم ب امید رسیدن،،،،،شک نکن خدا در بهترین زمان ممکن مامانت میکنه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍