2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526680 بازدید | 68299 پست

@شب_بیدارم سلام نازنین جون امیدوارم هرچه زودتر حالت خوب بشه سالم وسرحال بشی عزیزم خیلی برات دعا کردم 

وزن اولیه ۸۰   وزن قبلی۷۵.۸۰۰  وزن فعلی ۷۵.۰۵۰ 

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
پس میایی زرد 😍😍💛💛💛

💃💃💃💃💃💃💃

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@آسنات99 @فسنجون_77

سلام سلام

وزن اولم 77

وزن هفته قبلم 73

وزن الان 72.5

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

وزن#  

@بامدادخمار  

سلام عزیزم ممنون از اینکه وقت میذارین  

وزن قبل چالش 80 ...همیشه 80

اولین هفته 73

هفته دوم   

هفته سوم 72.5

هفته چهارم 72.5

هفته پنجم 70.5

هفته ششم70.5

هفته هفتم71

هفته هشتم 70  

وزن هدف 60

قد 165

با آرزوی سلامتی برای @شب_بیدارم عزیزم    

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
عالیهههه عزیزم مبارکه🌷❤

مرسی😍😍😍😍

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

سلام دوستان

من گزارش وزن میدم دیگه بلخره همراه نخودی گروه هستم 😁

قد۱۶۰

وزن هدف ۵۲

وزن الان ۵۷ 💃💃💃

وزن هفته پیش ۵۸۳۰۰

💚💚💚 عضو گروه سبز، وزن الان ۵۶/۵، وزن هدف ۵۳ 💪🎯 قد۱۶۰

سلام الهه جون بنظرم من الان باید صعود کنم گروه بعدی درسته ؟

وزن اولیه ۷۴ وزن شروع چالش ۶۸ وزن هفته قبل ۶۱۳۰۰ وزن الان ۶۰۵۰۰ وزن هدف ۵۶

@بامدادخمار  

@شب_بیدارم عزیزم ان شالله هر چه زودتر خوب شی برگردی

♥️♥️

بچه ها چجور امضامو عوض کنم

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
@آسنات99   @فسنجون_77   سلام سلام وزن اولم 77 وزن هفته قبلم 73 وزن الان 72.5

سلام عزیزم عالی پایدار باشی😍😍😍🌼🌼🌼🌼

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
سلام الهه جون بنظرم من الان باید صعود کنم گروه بعدی درسته ؟ وزن اولیه ۷۴ وزن شروع چالش ۶۸ وزن هفته ...

عزیزم ما باید به الهه جون گزارش بدیم؟

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
پس میایی زرد 😍😍💛💛💛

نتونستم امضام رو تغییر بدم.

😕

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

@آسنات99                     @golpari9397 سلام دوستان. وزن هفته پیش 71 وزن فعلی 70.200 درکل من اگه جلو زیرآبی رفتنامو بگیرم خوب کم میکنم ولی ارادم صفرشده توروخدا بهم روحیه بدین😌😌🤒🤒. آسنات جون شب بیدارم خوب شد به امیدخدا؟ 

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪
@شب_بیدارم   سلام نازنین جون امیدوارم هرچه زودتر حالت خوب بشه سالم وسرحال بشی عزیزم خیلی برات ...

سلام خانمی.

عالی بودی🥰🥰

انشاءالله نازنین خانم هم هر چه زودتر سلامتیشون را بدست میارن.🌺🌺

تا برگشتن نازنین خانم باید الهه خانم را تگ کنی.

@بامدادخمار  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!