2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526061 بازدید | 68299 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌ بچه های نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡 به همگروهی هاتون هم اطلاع بدید. ...

سمیه جون باید هر روز گزارش بدیم؟؟؟

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
گزارش_راهنما#   🌸🌸🌸🌸🌸 کالری مجاز و‌مصرفی ۱۰۰۰ کالری سوزی ۷۰۰ —————————— ...

سلام سمیه جون.

این ورزشا که زدین کالریشو از کجا دیدین.

اخه من همینا رو میرم بعد مانکن میبینم نهایت زده ۳۰۰ تا😁😁🤤🤤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

انگیزه#

از وقتی لباس ها برام گشاد شدن، بلند تر هم شدن

ینی لباسی که قبلا زیر باس ن بود حالا بالا زانو شده... 

خخخ ببین چقد تپل بودم که رو هوا می ایستاده

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
@بهاربانووو2     @mary2772     @mahdiye_bano     @dozhtarebab ...

آره عزیزم من خگخ رو رعایت نکردم درسته حواسم به کالریم نبود ولی بالا نزدم ورزش هم نداشتم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
ایشالله که خیره عزیزم مواظب خودت باش 😉 

عزیزم خیر بودن یا نبودنش رو نمیدونم فعلا که بادکنکی شدم

@بهاربانووو2     @mary2772     @mahdiye_bano     @yalda818 & ...

سلام خوبیم اهل محلمان هم خوبن شب تا کی صداشون میومد نوه هاشون اومده بود 

من توی خونه قدم رو داشتم نمیدونم پیاده روی حساب میشه یا نه ولی کالریم پر نشده گفتم ورزش که ندارم لاقل دیگه نصف شبی چیز میز اضافه نخورم 

با بابچه هات خوش باش ولی مواظب خودت وکوچولوهات باش تو بیرون چیزی نده بخورن بیارین تو خونه نوشه جان کنین با این شرایط 

به وقتش خبرای خوب هم میگی که کیف کنیم 🤗🤗🤗🤗

انشالله تا خدا چی بخواد