2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529159 بازدید | 68299 پست
بزن دست قشنگرووووو👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

💪😂👏

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
من رفتم با زغال اخته، واست جگر وزن کردم.. نیست که همرنگن...  😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

خیلی باحالی😂😂😂😂😂😂😂😂

خلاقیتتو❤❤❤

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@آینازخانوووووووووم  اینازی بنظرت ۱۰ ق اش رشته زیاده؟🙄🤕

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

شبتون بخیر خوشگلا اینم‍ گزارش# من ‍ ‍  صبحانه:دوتا سفیده و نان،۸۳ کالری ناهار:۷ ق کته و ...

آفرین فست خوبی بستی اگه میتونی تحمل کن اگر هم نه جا داری یه کوچولو شاید بتونی قارچ بخوری

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خیییلی عاااالیه همیشه موفق باشی گلم منم ۱۸۶۰ تا میتونم بخورم اما ورزش نمیتونم کنم وقت نمیکنم ولی ک ...

اشکال نداره اگه بتونی کالریت رو حفظ کنی باز کم میکنی ورزش باعث میشه افتادگی بدن نگیری وگرنه هر فعالیتی کالری سوزی خودش رو داره🙂

گزارش#

فست

صبحونه: شیر با یک خرما

ناهار.:سینه مرغ 100 گرم با کاهو و سبزی خوردن 

شام:تخم مرغ ابپز یکی کامل یکی سفیده تنها با گوجه فرنگی و زیتون 5تا 

کالری مجاز فست 500تا کالری مصرفی 486

ورزش نداشتم 😢ایشالله از فردا شروع میکنم 

@زیتونپرورده

@کچر

@sefid_barfiiii  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
عزیزم اونی که سمیه میگه واسه وزن پایین تره ما چه بخوایم چه نخوایم باید ۱۸۰۰ تارو پر کنیم.چقد جوجه و ...

من‌تجربه کاهش وزن زیاد ندارم ولی خیلی در مورد تغذیه میخونم

وقتی میزان کاهش وزن زیاد هست، رژیم های سخت پاسخگو‌نیست چون بعد یه مدت رژیم خسته کننده میشه

فکر کنم فعلا شما با عوض کردن سبک‌زندگیت و کم‌کردن حجم غذات تو این مرحله میتونی خوب کاهش وزن داشته باشی

این بهت کمک‌میکنه بتونی طولانی مدت این کارو‌انجام بدی

موفق باشی❤️❤️

@yalda818   @mary2772     @dozhtarebabaei     @mahdiye_bano ...

من امروز و فردا گزارش نمیدم ولی شاید با شما همراه شم منم امروز فست نگرفتم آفرین مامان با اراده توبه من نگاه نکن مصمم ادامه بده💪از هفته بعد سه شنبه فست بگیر هر طور راحتی

عزیزم 😈چرا بیا دعبات کنم 😈

نه 😟😥من که بچه بعدی نیستم فقط نمیتونم فست بگیرم 😔ولی با این وجود هفته ای یه بار میگیرم😐

گزارش# فست صبحونه: شیر با یک خرما ناهار.:سینه مرغ 100 گرم با کاهو و سبزی خوردن  شام:تخم م ...

نوش جونت....چ فست بدون نقصی احسنت👌👌👌👏👏👏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
دخترای کله قرمز سلام اینم گزارش من 👇👇 صبحانه تخم مرغ ابپز  نهار مرغ کبابی  شام ...

آفرین فست خوبی بستی امروز اصلا نون نخوردی؟

عالی کار میکنی گلم لایک به امضاااات ❤❤❤❤❤

ممنون 😘