2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
عه چیشده مگه 

سوختم  با اب جوش...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام @آسنات99     @سمیه1396      خوبین مهربونای سایت من همچنان ۷۱.۳ ...

سلام بانو لعنت به این کرونااه🤕🤕🤕😢الان چطوری استراحت کن انشاءالله که خوب میشی🙏🙏

گلم شمابیشتراز۲بار میشه وزن اعلام نکردی درسته؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام‌گلم...مرسی... باریکلا  👏👏👏👏👏 داری به دهه ۶۰ نزدیک و نزدیکتر میشی.... 💃 ...

ممنون عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘

انشاءالله

ممنون از لطف شما و الهه خانم و نازنین خانم🌺🌺🌺🌺

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
دفعه قبلی گفتی زیره نخور روی شیرت تاثیر داره☹ الان بخورم؟  

گلم من تحقیق کردم.. نوشته زیره برای زنان شیرده خوبه.. هم شیر را زیاد میکنه و‌نفخشو میگیره...

ولی خوب بدنا فرق میکنه.. بعضیا هم حساسیت دارن.. به خاطر همین گفتم، ۱ هفته مصرف کن.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنون عزیزم🥰🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘 انشاءالله ممنون از لطف شما و الهه خانم و نازنین خانم🌺🌺🌺🌺

خواهش میکنم گلم🌸

موفق باشی💪💪💪💪

🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆 بچه ها جووونم صعودتون ب گروه زرد مبارک🌸🌸🌸 @مرمرگلیa     @صهبا(ال ...

سلام سپیده جون ببخشید من بنا به دلایلی از ترس کرونا جایی هستم که نت ندارم برای همینم یک هفته نتونستم اعلام کنم میخواستم بدونم از این به بعد باید وزنمو به سرگروه زرد اعلام کنم؟؟ چون شما گفتین به گروه زرد صعود کردیم

سلام دوستان ما یه غذای محلی داریم اسمشو فارسی نمیدونم چیه .کالریشو چجور بدست بیارم؟  موادش آرد ...

سلام گلم..

بدون روغن هست؟!

مرسی فداتشم ان شاالله که دیگه بتونم بازم برگردم به کاهش های خوب این کرونای لعنتی خیلی ضعیفم کرده همش ...

خدانکنه عزیزدلمی 😘گلم طبیعی که زمان میبره کامل بدنت به حالت اول برگرده سخت نگیربه اندازه کالریت موادغذایی مقوی بخورانشاالله به روزای خوبه کاهش وزن هم میرسی🙏💪💪💪🌼🌼🌼🌼

کم میشه حتمنی عزیزم احساست از کاهش سایزت میاد 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

سلام عزیزم وزن هفته قبل 68850

وزن این هفته 70

من پرخوری عصبی دارم

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر