2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526679 بازدید | 68299 پست
پس اسم کاربریتون از اون زمانه 👌👌👌😁😁😁 من درسام خوب بود بهم میگفتن خودشیرین 😂😂😂

تقریبا اره خودمم وقتی عاشق شدم خیلی میخوندمش😅😅😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
💝💝💝💝💝💝قربونت دااا.. موفق باشی...💪  عاشق_سینه_چاکتم#     😁😁😁😍😍😍😍

💗💗💗💗💗💗💗💗

ما خاک پاتیم داااااا😃😃😃😃😃😘😘😘😘😅😅😅

چاکرتیم#  

فدامدا# 🤩🤩🤩🤩🤩🤩

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😂😂 شیر کم‌چرب یا پر چرب

پاستوریزع ۱.۵درثدچربی رو هم بگو 

شیر گاو بدون چربی رو هم بگو جیجر

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
من ندیدم الهه جونن😥😥

عب نداره چیزی از دست ندادی 😂😂😅

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
زیباترین رمانی بود که خوندم...شاید به خوشگلی محبوبه هستی😍🤤 واسم همیشه سوال بود که پروفایلتون عکس ...

خخ نه بابا اونکه احتمالا نبوده دلیلش 😅😅😘

نه عزیزم عکس خودم نیست پروفایل 

ای جانم سمیه ژوووون😍😍من همیشه شمارو با دیاناجان اشتباه میگیرم...شما بودی چندوقت قبل عکس گذاشتی هیک ...

سلام‌گلم...

😂😂😂😂😂

من و دیانا نداریم.... هر دومون توی یه عمارت هستیم🤣🤣🤣🤣🤣فقط اون سبیلوو ترهه 

@دیانا24   سبیلوووو

عزیزم، اگه لباسم مشکی بوده.. من بودم... ۱ هفته پیش بود😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چراگف خوندم ولی خب هرکار میکنم ۲۰۰یا۱۰۰تاکمترمیخورم

بجان نینیار نخوندی 😂 صد تا اشکال نداره 

پیش ب سوی هدف😂😂😂

پیش به سوی استخونی شدن😂😂😂😂😂💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بجان نینیار نخوندی 😂 صد تا اشکال نداره 

سلام الهه جان

خوبی عزیزم؟!

احوال پدر و‌مادر شوهرت چطوره؟!! ان شاالله که بهترن..

سلام شب بیدار جونم خوبی مدیر جون....این هفته فقط دو روز تونستم ورزش کنم .وزنم همون ۷۷۵۰۰ کم نکردم .هنوز کامل خوب نشده بودم گفتم که مشکوک به کرونا بودم.خودمم مایوس شدم @ شب بیدارم

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
سلام خدا نکنه عزیزم....الان ک بهتری ایشالا؟؟؟؟ 💋💋💋

اره خوبم .فک میکردم زیاد شده باشم ولی کاهش داشتم خداروشکر 

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤