2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526704 بازدید | 68299 پست
سلام سلام عزیز جونم 😍 😍 😍 من نتونستم خودمو نگه دارم رفتم بالا ترازو و خدارو هزار مرتبه شکر کاهش د ...

سلام گلم🌸

چه کاهشییی🤩🤩🤩🤩 ۱ کیلو‌مونده تا هدفت..

گلم کاذب  در دوران پری به معنی این هست که وزن را بیشتر نشون میده (به خاطر ورم ) البته واسه همه مقدارش یکی نیست...

پس خیالت راحت.. درسته.. شایدم کاهشتم بیشتر از اینم باشه..😉

رعایت کنی، هفته بعد به هدفت رسیدییییاااا💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
میخوای نخوری 😂😂 کالریش بالاست نهلتی اصلا ارزش نداره  ۱۰۰ حساب کن

اخه کارازکارگذشته صبح ۲تاخوردمم😶😪😂

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر خوب خداروشکر😍😘😘😘😘

فقط باید میوه سبزی فراوون بخوری 

و نمک دریا

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
 سلام‌گلم🌸 صاحب اجازه ای😅 هیچ کسی به اندازه خود شخص، بدنشوو بهتر نمیشناسم. اگه‌فکر‌میکنی که ...

قربونه محبتت خیلی شما لطف داشتی بهم و کلی راهنماییم کردی بسیار سپاسگزارم 😘😘😘😘😘😘

چشم حتما رعایت میکنم سالم خوری و ورزشم رو😃👌

سرگروه.دوستداشتنی# 😍😍😍😍😍😍😍

عاشقتم# 🌹🌹🌹🌹🌹

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام دوستان روزتون بخیر🌺🌺🌺 @شب_بیدارم     @سمیه1396     وزن اول ...

سلام‌گلم...مرسی...

باریکلا  👏👏👏👏👏

داری به دهه ۶۰ نزدیک و نزدیکتر میشی.... 💃💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
از همین امروز شروع کن دیر نشده هنوووووو بازم میتونی

سلام سرگروه خوبی؟

یک خبر بد

من امروز صبحانه و ناهار خوردم بعد تازه یادم افتاد که امروز باید گزارش وزن بدیم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الان رفتم سر ترازو ۵۷.۴۰۰ بودم😪هدفم هم که ۵۵

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
میخوای نخوری 😂😂 کالریش بالاست نهلتی اصلا ارزش نداره  ۱۰۰ حساب کن

عزیزم ی سوال دگ داشتم من کالری مجازم۱۲۶۰تاست اگر کمتر بخورم تو کاهش تاثیر داره ؟

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام @آسنات99     @سمیه1396      خوبین مهربونای سایت من همچنان ۷۱.۳ ...

منم كرونا دارم

روز چندم هستي عزيزم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
بعد از ۳هفته بالاخره کشیدم55/900😍 @آسنات99     @سمیه1396    

گلم، ۳ هفته قبل چند بودی؟!!

استپ بودی؟!

@sepiiiiiideh     وزن هفته قبل ۱۰۰ وزن این هفته ۹۸.۶۰۰ بالاخره از استپ در اومدم 😍😍😍

سپیده جان من آب خالی از گلوم سخت پایین میره میتونم با زعفران دارچین طعم دارش کنم بدون اضافه کردن شکر 

سلام به همگی 😘 وزن هفته پیش پریود بودم امروز۶۸/۳۰۰ @sanaz718   @سمیه1396   ...

سلام گلم🌸

خوبه وزنت پایین اومده 👌👌👌👌

سلام مجدد به نیلو و رقبای عزیز😁 سلام به نازی جونم وزن شروع 88 وزن هفته قبل 80600 وزن این هفته 79 ...

سلام‌گلم🌸

اوههههه💃💃💃💃💃💃💃

ورودت به دهه ۷۰ مبارکههه قهرمان🥳🥳🥳🥳🥳

بکوب بروو‌ جلوو💪💪💪💪💪💪