2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526691 بازدید | 68299 پست
انشالله خوب میشی عزیزم❤️  👈🏻 راهکار لاغر نشدن صورت  کورتون نمیخوری ؟

چرا ورم کردم اول گفت 1 دونه .... بعد نصف کرد چاق و لاغر شده مسن میزنم . انگار ورم کردم .

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من50 .80کیلو بودم امروز400گرم کم کردم

آفرین عزیزم عالیه 😍❤️👍🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نه بابا اینقدر نیست لبنیات ساده کوچولو ۲۰ تا داره.. ولی بهتره که با شیرینی های طبیعی جایگزینش کنی. ...

ایی خدا این مانکن چرا اطلاع غلط میده

پس دیروز فست من همون ۵۰۰تاخوردم اخجووووونن چون باابنبات شد ۷۰۰

هوراااا    

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
@شب_بیدارم     @سمیه1396     هفته قبل ۷۲۸۰۰  این هفته ...

عجب کاهشی.. باریکلا👏👏👏👏👏👏

چرا معده درد شدی؟!!!!

و اینکه سعی کن که ورزش داشته باشی ،چون بدون ورزش کاهشت کم و بعدا استپ میشه، به غیر از شلی بدن...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@بامداد_خمار     @سمیه1396     @دیانا24     سلام خوبین خ ...

سلام‌گلم🌸

اوهههههه.. عجب کاهشی.. عجب اراده ای🥳🥳🥳🥳🥳

💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

افرین دختر...👏👏👏👏👏👏👏👏همینجوری با قدرت پیش برو....

همینا.میخایما#  💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من اشتها کاذب دارم چیکار کنم اشتهام کار بشه؟؟

اینو بخون   👉🏼 روش تقویت اراده تو پست های بالاترش رو هم بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

چ مطالب عالی بود 

خدا خیرتون  بده😂😂😂😂اولین بار بود تاپیک خوب دیدم . 

منم برا سلامتی استارتر ی یس میخونم 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 

@شب_بیدارم   

@سمیه1396   

سلام عزیزم

وزن اولیه.    وزن هفته قبل.     وزن فعلی.      هدف

۷۲.               ۶۷.                    ۶۷.              ۵۴

استپ شدم مجددا

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
اندازه ها با هم متفاوته بهتره با گرم حساب کنی ۳۰ گرمش ۱۴۰ کالری داره  

نمدونم چندگرمه اندازه نصف قوطی کبریت

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
@عروسترکم     چرا عزیزم انگیزه نداری  برو دوباره روش تقویت اراده  رو ...

چقد قشنگ گفتی....👌👌👌

دقیقا حال و روز منم هست.

چند هفته اس رو ۸۸ قفلم.

استپ نکردم ها،رعایت نمی کنم متاسفانه😞😞😞اتفاقا بدنم خیییلی خوب به فست جواب می ده.

منم بعضی وقتا خییلی بی اراده می شم.

😞😞😞😞😞😞

عضو گروه نارنجی...وزن شروع ۸۸ ♡شروع اول مهر ۹۹...وزن هدف اول ۷۵.●خیلی ها تونستن پس منم می تونم