2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525804 بازدید | 68299 پست
آفرین بهت دخترده هفتادی شدی💃💃💃💃 ده_هفتادی# مبارک💃💃💃💃💃 😅💪💃💃💃💃💃هوررراا

شما چند شدی گلم

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام عشقم قربونت خوبی  یه دو هفته ای  کمتر میام کاهشت مبارک  دیگه باید آبی بشی م ...

گلم کاهشت خیلی خوبه ادامه بده💪🏻💪🏻💪🏻منم لاک پشتی کم میکنم این هفته ۳۰۰ گرم کم کردم اما مطمینم  تا اخر چالش کلی وزن کم میکنیم 💪🏻💪🏻💪🏻

رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود

رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود 🌹

Null

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@عروسترکم ‍  وزن اولیه ۹۶  وزن هدف ۷۰ وزن هفته پیش ۹۰ و ۶۰۰ وزن الان ۹۱ و۱۰۰😶 اصلا ر ...

@عروسترکم  

چرا عزیزم انگیزه نداری 

برو دوباره روش تقویت اراده  رو بخون انگیره# رو هم بخون 

تا الان عالی کم شدی حیفه ها اگه ولش کنی این ۶ کیلو دوباره بر میگرده یمدت بعد بیشتر از این هم میشی میخوای صد کیلو بشی دوباره رژیمو شروع کنی کلی زحمت بکشی که تازه بشی وزن الانت ؟؟؟ 

بشین بنویس چرا میخوای لاغر بشی بزن یه جایی که ببینی 

به سال اینده همین موقع فکر کن اگه رژیمتو ادامه بدی سال دیگه به هدفت رسیدی یه لیدی خوش اندام و خوشتیپی با کلی اعتماد بنفس ولی اگه رژیمو رها کنی سال دیگه اینموقع با کلی اضافه وزن بیشتر و حال بد تازه باید شروع کنیا فقط چند ماه تلاش کن بخدا غذا خوردن انقدر ارزش نداره 

تو میتونی عزیزم ❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام ب سرگروه جونم ورقیب جونام💋

وزن اولیه.   وزن هفته قبل.     وزن این هفته🎈

81/200.            74.              والبته73/700

من این هفته پری شدم ولی بازوزن کردم ☝️😁این بود

ولی فک کنم هفته دیگه کمترنشون بده😅

@فندق_فسقلی  

@mami_sadra  

@یگانه_مادر    

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
@عروسترکم     چرا عزیزم انگیزه نداری  برو دوباره روش تقویت اراده  رو ...

چه خوب توضیح دادین الهه جون.منم انرژی گرفتم😘😘

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلام ب سرگروه جونم ورقیب جونام💋 وزن اولیه.   وزن هفته قبل.     وزاین هفته🎈 81/ ...

افرین بهت ...حتما حتما کمتری ...👏👏👏👏 

رژیمی_نمونه😍#  

افرین بهت ...حتما حتما کمتری ...👏👏👏👏  رژیمی_نمونه😍#  

فدای تو💋💋💋😍با انگیزه های قشنگت❤️❤️❤️💋💋💋

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
درسته. ان شا الله گلم. درسته مورچه ای میام پایین ولی تلاشمو میکنم تا عید حداقل به وزن دوران عقدم یعن ...

این شد👌🏻👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😍😍😍😍😍😍😍

ایشالا ک میرسی شک نکن😘

دقیقا پیروزی از آن ماست😎😎😎😎

به حکمتش دل بسپار 🌿

دوستان یکسوال دارم 

واقعا کالری یک دونه باقلوا ۱۱۵تاس😕

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
سلام ب سرگروه جونم ورقیب جونام💋 وزن اولیه.   وزن هفته قبل.     وزن این هفته🎈 8 ...

سلام عزیزدلم 💛🐥😍

زمان پری وزن نکن گلم کاذبه،،،هفته دیگه سورپرایز میشی😍🐥😍

برات🎈 گذاشتم

به حکمتش دل بسپار 🌿
این هفته رو کامل رعایت کن ورزشم داشته باش ببینیم چی میشه عزیزم🐥🐥💛💛

سلام عشقم خوبی؟  

#گزارش

ون اولیه            هفته قبل            الان               هدف

87                  77.5                 77.5            56