2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529454 بازدید | 68299 پست
اوووومدم     من وزن کردم منم بالاخره 75 لعنتی رو پشت سر گذاشتم     شدم 74700 ...

اوووف ..‌ دیش دان دالان .... دیش دیش ‌... شله شله ... همگی بیاین وسط .... 💃💃💃💃🌈🌈🌈🌈🌈

صدف خانم چه کرده ... همه رو دیوونه کرده ...👏👏👏👏👏👏

دختر دمت گرم ..‌. از این هفته ورزشا رو مصمم ار انجام بدیم حالا که راه افتادیم باید جبران کنیم انشالله❤❤

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

فداااااااتشم😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘 تمام ستاره ها و ماه و خورشید پیشت هیچن👌🏻👌🏻😊😊❤❤❤❤❤❤

🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

تو.بهترینی# 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
پس الان تو هم برو تو اتاقت ب کارات فکر کن و ب راه راست هدایت شو😎😎😊😊😊 امید است هفته آینده در ...

😂😂 هنوز تو شاد دارم با معلما سرو کله میزنم نمیزارن یه دیقه هم بشینیم سر جامون

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
دیدم خیلیییی عالی کم شدی 😍👍🏼 دمت گرررم ❤️❤️❤️❤️ 

خانمی میدونستی شما خیلی دعا پشت سرتون هست ،واقعا تاپیک شما فوق العاده است ، من اگر مدیر این سایت بودم ،به بهترین و کاربردی ترین تاپیک که شما باشین جایزه میدادم .

هر سایت لاغری که سر بزنین ، محاله برای اطلاعات و پشتیبانی لاغر کردن ،ازت پول نگیرن. دکتر تغذیه هم ماشاا... شون باشه ،هر هفته هزینه های بالا میگیرن که فقط بری روی وزنه شون و یه برنامه تکراری پرینت شده میدن ، دیگه  بماند  که اطلاعات مفیدی که شما دادید رو نمیگن،تازه اگر هم  بخوان  برای هر شخصی  این اطلاعات رو بگن،اصلا وقتش رو ندارن،خلاصه دم همتون گرم ،خدا قوت به شما و سرگروه ها و راهنماها .🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹❣❣❣❣❣❣❣🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈
سلام عزیزدلم اشکال نداره توخودت نمونه ایی مطمئنم این هفته جبران میکنی💃💃💪💪💪😍😍😍😘

فدای تو ،بمب انگیزه ،ممنونم از لطفت🙏🙏😍😍😍😍🌹🌹🌹❣❣❣❣🤗🤗🤗🤗🥰🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😊⚘⚘⚘

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈
سلام فاطمه جون.عالیه😍😍😘😘

فدااات بشم عزیزم 😘😍

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
پس خوبه،،،ورزش داشته باش،،،ناسالم نخور،،،کربو رو محدود کن،،،تا هفته بعدی کاهشت بیشتر باشه گلم💛💛🐥� ...

ناسالم تقریبا نمیخورم حتی لواشک چند بسته دارم یکماه بیشتره نمیخورم.در ضمن عزیزم با اینکه یه روز در میون مولتی ویتامین میخورم ولی ریزش موم زیاد شده راستش برنجو به جای سه بار در هفته چهار بار کردم بخاطر ریزش موهام. راهی واسه کمتر شدن ریزش مو غیر از مولتی ویتامین هست؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
سرگروه جونم🙁 🙁🙁 من چیکار کنم ورزشو؟ همین الانشم کلاس داریم اومدم یه چیزی ازت بپرسم بدو بدو برم ...

درکت میکنم الان کلاسا و درسا ک اینطوری شده خیلی از وقت و انرژی رو میگیره

یه رب تا بیست دقیقه فقط ب خودت برای ورزش اختصاص بده

همون لحظه ای ک میخوای پاشی و خستگیتو رفع کنی وقت ورزشه شارژ میشی و پر انرژی،،حتما امتحان کن،،،فکر نکن ک چندین ساعت برای ورزش زمان میخواد،،ن اصلا،،با همین یرب بیست دقیقه شروع کن 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿
اها مرسی عشقم😘 من ۱۰۰ کیلوئم متاسفانه🙁😭🔫😭 تو خونه دوچرخه ثابت میزنم رژیم میگیرم و سعی میکنم ه ...

قربونت عزیزم 

پیاده روی نمیخواد همون دوچرخه رو برو اگه حلقه و طناب بزنی هم عالیه رقص هم خوبه روحیه تو میسازه 

یکربع تا بیست دقیقه هوازی برات کافیه بقیه رو قدرتی برو هم سایزت خوب کم میشه هم متابولیسمت بالا می مونه کالریهاتم رعایت کنی دوسه ماه دیگه عاااالی میشی 😍 

موفق باشی تو میتونی 💪🏼❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اگه میسازه انجام بده  من تجربه مزاج شناسی ندارم عزیزم ولی بنظرم هر روز هم انجام نده یکروز درمی ...

سلام الهه جونم.از خوشحالی دلم میخواد گریه کنم .اصلا اینکه رقم دهگان وزنم هفت بشه جزو فانتزیام بودا... من قبلا با شما خاموش کم کردم ... الان که اومدم تو چالش هم مدیونتونم ... وزن یک سال و نیم قبل ۹۴ .... وزن الان ۷۹/۵۰۰

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵