2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525832 بازدید | 68299 پست
سلام خوشگلا کاهش هاتون مبااارک ❤️❤️❤️❤️

سلام عزبزدلم 😍😍😍😍

من میخوام برم تثبیت با وزن ۵۹.۲۰۰

ولی میخوام بار۱۱۰۰کالریمو پر کنم وبیشتر نشه و فقط یبار فست بگیرم ، چون میدونم سریع وزنم برمیگرده ، ورزشم که ۵ روز در هفته ۱ ساعتو ربع انجام میدم .

ب نظر شما خوبه اینجوری ؟

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام عزیزم دیگه فراموش نکن😘 کاهشت مبارککککک وپایداربخاطر۲۰۰گرم آبی نمون بروسبزانگیزه ات بیشتربشههه ...

اسنات جان میشه من شب وزنمو اعلام کنم....؟؟؟چون باید برم داروخونه مرکز خرید شهرمون🥺🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیا که بعد منم عکسم بذارم

اوووومدم  

من وزن کردم

منم بالاخره 75 لعنتی رو پشت سر گذاشتم  

شدم 74700

خدایا شکرت

خیلی ناامید شده بودم این دو سه هفته

میگفتم من دیگه کم نمیکنم

ولی خدا رو شکر کم شددددددددددددد

ایشالا هفته دیگه باز کمتر میشه  

@mami_sadra  

@ashoojooni  

@آسنات99  

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
از دست خودم عصبانیم حالم از خودم بد میشه. الانم سه هفته اس همش میگم از شنبه از شنبه من قرص زینک پلا ...

از همین امروز شروع کن دیر نشده هنوووووو

بازم میتونی

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
ن حله دیگه.....خب خداروشکر.     قربونه دل مهربونت از نظر تعذیه ایی بهش زیاد برسید چون اش ...

قربونت عزیزم 

باشه خوشگلم مرسی  😘❤️ 

ممنون از همتون که دعا کردید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@آسنات99      سلام سرگروه عزیزم . اینم وزن این هفته البته خودم راضی نیستم☹ ...

سلام خوشگل خانم ۶۰۰گرم کاهش داشتی خیلی عالیههههه کاهشت مبارکککک وپایداررر👏👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃🎉🎆🎆🎊گلم همیشه کاهش وزن یکسان نیست😍

توبینظیری.رژیمی.نمونه# 💃💙

سلاممممم جیگرطلای باانگیزه کاهش وطلایی شدنت مبارکککککککککک👏👏😍😍😍💪💪💪💃💃💃💃💃🎉🎆🎊موفق با.

تو.عشقی# 😍😍😍😍😍

ممنون از محبتت😘😘😘😘😘

@فندق_فسقلی    سلام مامان جونم🤗🤗🤗 @violoonist    سلام دهه هفتادی😊😁 ه ...

سلام عزیزمممم😍🐥🐥🐥

چه سلامی چه علیکی هااااااااا😈

برو تو اتاقت به کارات فکر کن🧐🧐🧐🧐🧐

هفته دیگه کاهش خوب میخواماااااااااااااااا🐥🐥🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
فدااااااااااااااااات بشم عزززززززززیزززززززززم😍😍😍😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

خدانکنهههههههه مهربون جوووونم😚😚😚😚😚😚😚

یدونه‌ای# 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

سلام عزبزدلم 😍😍😍😍 من میخوام برم تثبیت با وزن ۵۹.۲۰۰ ولی میخوام بار۱۱۰۰کالریمو پر کنم وبیشتر نش ...

سلام عزیزم افرین مبارکه 😍👍🏼❤️

هفته های اول تثبیت اره خوبه به مرور میتونی کالریتو زیاد کنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
قربونت عزیزم  باشه خوشگلم مرسی  😘❤️  ممنون از همتون که دعا کردید

خاهش عزیزم اگ لایق باشیم بهترین کاره دعا در حق دیگراان....ایشالا کل خانواده در کنار تو و بچه های گلت و گودزیلا در صحت و سلامت باشن

😘😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام سلام عزیز جونم 😍 😍 😍 من نتونستم خودمو نگه دارم رفتم بالا ترازو و خدارو هزار مرتبه شکر کاهش د ...

سلاممممم خوشگل خانم عالیههه کاهشت مبارکککک وپایدار👏🎉🎆🎆🎊💃💃💃💃💃💃💃👏👏👏👏👏یدونه ایی کاهشت کاذبم باشه بیشتره توپری وزن بیشترنشون میده😍. یدونه‌ای# 😍😘