2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526887 بازدید | 68299 پست

@شب_بیدارم سلام گلم من این هفته موعد پریودیم هس ممکنه کاذب بشه..

گفتم اعلام کنم😛

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
چی شد که به نیم کیلو راضی شدی مثل منو فاطی لغزش داشتی مگه ؟!

نه لغزش نداشتم سمیه گفت همیشه اینجور نیست که انتظار دتشته باشیم هر هفته عالی  پیش بریم. 1 کیلو کاهش حتی اگه کاملا رعایت کنیم همیشگی نیست. بهرحال عضله سازی میشه. ماه اول هم همیشه کاهش سریعتره.

ولی در کل از اونجایی که خودمو میشناسم دارم دست پیش میگیرم ک پس نیوفتم😂😂

اگه کاهش کم باشه ناراحت میشوم😧😧😧

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم کاهش وسبزشدنت خیلی مبارکککککککه عالی بودی باریکلا👏👏👏👏👏👏👏🌼🌼🌼🎉🎆🎊👏👏💃💃💃💃💃 ...

سلام زهرا جونم رو جفت چشمای خوشگلم...خوش اومدن😎😎

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم 😘❤️ نه اگه کاهش دارید کاذب نیست  چون تو بدن مایعات جمع میشه اگه کاهش نداشته باشید ...

ای جاااان 😍😍ممنون گلم خوشحالم کردی فداتم من عشقم

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام خوشگلم صبحت بخیروشادی😘🌼🌼🌼

سلام عزیزم آسنات خوشگلم 

وزن اولیه        وزن هفته پیش        وزن الان        وزن هدف 

۶۷                    ۶۳/۶۰۰               ۶۳/۶۰۰               ۵۷

عزیز دلم من این هفته متاسفانه کاهش نداشتم ، باید سعی کنم این هفته جبران کنم .ببخشید 😐😘🙏

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈

سلام.ببخشید من یه سوال داشتم میشه کمکم کنید. من یه چندباری کالری شماری کردم ولی چون وزنم خیلی کم نشد دلسرد شدم و رژیمم رو شکوندم تو مدت کوتاه. الان میخوام با گروه شما به صورت خاموش پیش برم چون عضو جدید نمیگیرید. من برای این که به بدنم شوک بدم میتونم رژیم شوک رو از فردا بگیرم همون که روز اولش 2000 کالری هستش؟ممنونم

سلام عزیزم ممنووووووون از پدر شوهر چ خبر بهتره؟؟؟؟

سلام خوشگلم به لطف دعاهاتون صبح مرخص شده بردنش خونه یه پرستارم میاد هر روز چک‌میکنه 

من زنگ زدم خداروشکر حالش بهتر بود 

دیشب چقدر گریه کردم 😭

ولی میگم اگه حالش بهتر شده باشه دیگه حله یوقت دوباره بد نشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@زیتونپرورده     سلام گلم وزن اولیه ۶۰ هفته پیش ۵۲۵۰۰ الان۵۰۶۰۰ هدف۵۰

احسنت ب این همه کااااااااهش👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@آسنات99

سلام عزیزم خوبی زهرا جونم 

وزن اول چالش 65    2هفته پیش 61      هفته قبل 🎈  این هفته 60    وزن هدف 56

البته میدونم چرا خوب کم نکردم متاسفانه بخاطر اینکه خوابم یکم مختل شده بود یکم هم گوارشم بهم ریخت 

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
سلام.ببخشید من یه سوال داشتم میشه کمکم کنید. من یه چندباری کالری شماری کردم ولی چون وزنم خیلی کم نشد ...

سلام عزیزم برای کالری شماری باید حتما کالری درست مصرف کنی نه کمتر و نه بیشتر ورزش هم حتما داشته باش متابولیسمت رو هم بالا نگه دار چک کن ببین کم خونی و تیرویید هم نداشته باشی انشاالله کم میشی 

روز اول شوک بالای ۲۰۰۰ باش زیاد بخور در کل فست فود و برنج هم بخور 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار