2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
سلام گلم باشه میفرستمت پیش ساناز جووون @sanaz718     موفق باشی عزیزم

قربونه محبتت عزیزدلم 😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@شب_بیدارم    

سلام سرگروه جانم

وزن شروع۸۰

کاهش اول ۷۳

کاهش دوم 🎈

کاهش سوم ۷۲.۵

کاهش چهارم ۷۲.۵

کاهش پنجم ۷۰.۵

وزن این هفته ۷۱😷😖😭😭😭😭😭😭

وزن هدف ۶۰    قد ۱۶۵

Help me😱

خودم بگم چی شده! هفته قبل برنامم بهم ریخت تاحدودی اونم گیر دادن و مجبورم کردن هی بخور و چ رژیمیه...این هفته رعایت کردم ولی ۱روز ۳۰۰تا کمتر از مجازم شد،ورزشمم کم بود،ولی سایز کم کردم خوشبختانه،شلوار خریدم سایز ۴۶😍

وزنم ولی کم ک نشده نیم کیلو هم افزایش داشتم😑

😖😖😖😖 بخدا خوب بودم این هفته

کاهش میخاااااااااام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
الهی که بزودی بی بی چک مثبتت رو برامون بزاری عزیزم ذوق کنیم برات😍😍😍😍😍😍❤ 

انشاالله دیگه توکل کردم به خودش

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@زیتونپرورده     سلام سرگروه جون این هفته کاهش گه نداشتم هیچ افزایش هم داشتم چون .اطراف ...

ایشالا ک لباس عافیت بپوشن شما هم در امان باشی گلم خیلی مواظب خودت باش

اشکالی نداره عجله ایی نیس😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
به به چه منظم‌.همینجوری پیش بری تا عید به هدفت میرسی انشالله

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه🥰😘😘😘 برا شمام همینطور پیش بره عزیزم

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  

سلام نیلو جونم شاید نزدیک پری باشه، شاید تخمک گزاریه، نمک دیشب زیاد نخوردی؟  رعایت کردی تقلب نداشتی؟

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

آخ جوووون😍😍😍

💋💋💋💋💋💋😘😘😘😘😘😎😎😎

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
عزیزدلم.انشالله موفق باشی.من که لذت بردم از گزارشات.

فدات قشنگم .....ممنونم😘😘😘😘😘

اشکاای نداره عزیزم ....ن نمیخاد وزن بدی خوشگلم

سلام سلام عزیز جونم 😍 😍 😍 من نتونستم خودمو نگه دارم رفتم بالا ترازو و خدارو هزار مرتبه شکر کاهش داشتم حالا نمیدونم این کاهش کاذب هست یا نه 

وزن#  

وزن اولیه     هفته پيش.      وزن فعلی           وزن هدف 

71.                 64            63،100.💃💃🤩.       62

بچه ها من وزن کردم اما نمیدونم شاید کاذب باشه 😔ایشالله که نیست😍😍😍

خدایااا شکرت نفس جونم 😍 😍 😍 

@زیتونپرورده      

@آسنات99      

@سمیه1396      

@کچر      

@sefid_barfiiii        

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
قربونه محبتت عزیزدلم 😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

@نیلوفرابی

👆👆 نیلو تگ نمیشه ریپلای هم نمیشه

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام عزيزم من اين هفته شاهكار كردم سيصد گرم اضافه كردم 😕😕

سلام عزیزم شاید نزدیک پری

شاید تخمگذاریه، نمک زیاد نخوردی دیشب. رعایت کردی هکه هفته رو