2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525840 بازدید | 68299 پست
آینازخانووم چیزایی که میخوری اون خوشمزه ها رو لیست کردم دادم شوهرم برام بخره ازاون لحاظم ازت عقب نیف ...

عالییی فاطی هم خریده خیلی خوبن بخصوص انجیر که عشقومه❤

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

مرسی‌گلم... اره باید برم🙁.. بازم خدا راشکر😊

گوشت اضافه نیست 🙄🙄🙄زخم سوختگی بلافاصله گوشت اضافه نمیاره که..گوشت اضافه برای سوختگی درجه ۲عمقی ودرجه۳ هست...چطور الان تشخیص دادن گوشت اضافه اورده🤔🤔🤔اون قسمت پوست جایی هست که بلند شده و زخمش پیداس..احتمالا قبلش یا تاول بوده یا همون موقع سوختگی قسمت اپیدرم پوست بلند شده.رسیدگی کن...ولی نگران نباش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گوشت اضافه نیست 🙄🙄🙄زخم سوختگی بلافاصله گوشت اضافه نمیاره که..گوشت اضافه برای سوختگی درجه ۲عمقی ود ...

سلام.شما قد و وزنتون چنده؟خیلی وقته میبینمتون. اما عضو نشدین،رشتتون چیه؟

ببخشید کنجکاو شدم همه رو یه جا پرسیدم 😊😊🙈🙈🙈🙈

سلام.شما قد و وزنتون چنده؟خیلی وقته میبینمتون. اما عضو نشدین،رشتتون چیه؟ ببخشید کنجکاو شدم همه رو ی ...

من ۷۵ وزن

قد ۱۶۵

پرستارم...🥰🥰🥰خیلی وقته تاپیک بامدادم ..از زمان بچه های قدیمی شهرزاد ونیکی

الانم خاموش دنبال میکنم

@آسنات99     سلام سرگروه مهربونم خوبی ؟ عزیزم برا لاغر شدن پایین تنه به خصوص ران چه ورزش ...

سلام ممنونم عزیزدلم 😘آپ ورزش برای بانوان روداری اگه نداری دانلودکن قسمت ورزش پایین تنش روانجام بده پیاده روی ورقصم برای لاغری ران عالیه💪🌼🌼🌼

سلام دوستان کسی میدونه چرا آسنات جون نیستن؟یا من ندیدمشون؟ @آسنات99    

سلام عزیزم من میام ولی کم گوشی پسرم شکسته گوشی من شده مدرسه اش😭یه امروزکلاس نداشت که اونم همسرم مریض شده شدم پرستار😭😂

من ۷۵ وزن قد ۱۶۵ پرستارم...🥰🥰🥰خیلی وقته تاپیک بامدادم ..از زمان بچه های قدیمی شهرزاد ونیکی الا ...

میگم خیلی وقته میبینم.پس از قدیمیای تاپیکین.😘😘خوشحال شدم از آشنایی با شما،

موفق باشید❤

گوشت اضافه نیست 🙄🙄🙄زخم سوختگی بلافاصله گوشت اضافه نمیاره که..گوشت اضافه برای سوختگی درجه ۲عمقی ود ...

مرسی گلم.. خیلی نگرانمممم...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸