2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529162 بازدید | 68299 پست
از مزیت لاغر شدن دستبند طلام گشاد شده میخوام برم تکه ایش بفروشم پولدار شم اونوقت میام همتون رو زخمی ...

وای آره منم انگشترام دارن میفتن  از دستم.چن تا تکون میدم میفته زمین😁😁😁😁😁اینم از دلخوشی های بنده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حالا من هر وقت میگفتن داری خیلی لاغر میشی و محو میشی و چیزی ازت نمونده بیشتر ذوق میکردم میگفتم پس یع ...

بنده خدا ناراحت پسرش بود

معلومه اون بانو عروس بغلی میپسنده 🙈🙈🙈

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
دختر منم امسال ازمون تیز هوشان داره کلاس امادگی ازمونش که همش رو هواس مجازی و شاد هم پیرمون کرد 😭

الهییی😨مگه امادگی هم تیزهوشان داره؟واسه ما نداشت

اخی اره من داداشم کلاس دومه مامانم از صبح تا ظهر داره حرص میخوره اتفاقا تو تاپیک هم هست مامانم برای لاغری😅😅لو بدمش😂

وای اوتجاهایی که لایو میزارن بعد حذف میشه نت هم بازش نمیکنه ادم دلش میخواد خودسوزی کنه😐😂😥

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
عیــــــــــدت مباااارک گلم😘❤🌷🌹 باریکلاااا گلم 💪 توقهرمانی# 🏆🏆🏆🏆

😍😍😘😘😘

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
خیلی حالم بدشد چرا اینجوری شدم من از اول رژیم اصلا همچین چیزی نداشتم که اینقدر ضعف کنم 

پیش میاد عزیزم. عادت میکنی.

سعی کن روزای فست روزه بگیری. 

و بیشتر بخوابی تا افطار.

در طول روز سبزیجات زیادبخور. بهصوص هویج.معدتو پر میکنه

@آسنات99  

#مثلافست

گزارش#  

صبحانه:نانی😂😐:۷۷کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

نهار:چهار کف دست نان تافتون+یک عدد تخم مرغ آب پز+ده گرم کره+یک عدد لیموترش+یک چهارم پیاز+یک لیوان چای+یک عدد قند=۳۶۵کالری

🌰🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

میان وعده:یک قاشق نوتلا😐+چهارعدد بیسکوییت=۱۴۸/۳

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

شام:هفت قاشق آش رشته=۲۸۰
🌰🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

ورزش نداشتم

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

چالش هشت لیوان اب انجام شد

کالری فست:۵۰۰:/
کالری مصرفی:۸۷۱:|

سعی کردم ولی بخدا بازم نشد😐😂

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
غذای_رژیمی#   سالاد+ خوراک لوبیا+ کمی نون جو(بعدش قاطی پاتی کنید) عاشقش میشید.. امتحان ...

سمیه جون گل خوشگل ... شما از این چیزا نخور ... چیزای رژیمی مقوی بخور ... کمپوت گوشت... آناناس تازه خیلی واسه جای زخم خوبه ...

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سهیلا جونم.سلام،چطوری؟،وزنت چن شده.رفتی تثبیت؟چیکارا میکنی کلا؟

سلام گلم. خوبم سانازجون قربونت.

من بین 60 و 61  هی بالا پایین میشم😀.

تثبیت نرفتم والا.

چون یه روز در هفته ازادم فعلا نمیرم تثبیت.

سلام اینازی خوبی کسلم از دیروز🤕🤕🤕قراره با این حالمم مهمون بیاد عصاب ندارم😩😩😩

شکر خوبم 

چرا کسل نفسی؟!

مهمونات اومدن خسته نباشی🌹😚😚😚😚😚

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام سرگروه خوشگلم ، عیدت مبارک عزیزم   من امروز خیلی خوشحالم صبح داداشم که منو دید گفت وای چ ...

عالی چه خوب 😍😍😍

منم شوهری هی میره هی میاد میگه چه خوب شدی افرین ادامه بده 70 بشی چ جیگری میشی😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام به دوستای تپل خودم که قراره مانکن بشن😜 من در کنار رژیم کالری شماری، دکتر طب سنتی رفتم و خیلی ...

عزیزم چی گفت بهت منم تو رژیممم میخوام ناهارو حذف کنم شام را کامل تر کنم به شما پیشنهاد ترک ناهار نداد

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز