2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529163 بازدید | 68299 پست

گزارش#

امروز خگخ بودم همش میوه و آجیل و خشکبار خوردم 

کالری مجاز 1200 تا مصرفی 1080تا 

ورزش 25 دقیقه قدرتی 20 دقیقه حلقه 

آب هم فراوون 

@زیتونپرورده

@کچر

@sefid_barfiiii  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مطالعه کردم گلم😊

گروهها پر شده و عضوگیری نداریم اما هیچ موردی نداره خیلیا بصورت خاموش دنبال میکنن...طبق هدفت ببین عضو کدوم گروه میشی امضا و پروفایل میتونی بذاری از بین بچه ها رقیب وزنی پیدا کن....فقط اسمت تو لیست نیست همین

موفق باشی

به حکمتش دل بسپار 🌿
فدای دلت عزیزکم🌻✨❤🐥 ن تو خونه مراقبت کنین اصلا دکتر نرین چون محیط آلوده تره...چیزای مقوی بخوره... ...

قربونتتتتتتت برم مهربونممممم ممنونم 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼بنظرخودمم خونه بمونه بهتره 😘خودت چطوری خوبی چکارامیکنی رفتی دیدن مادرگلت😍

عزیزم بادام و ک فهمیدم معمولی نییت تو مانکن ولی سادشو بزنم بزنم یا نه..  بادوم زمینی هم ببین ا ...

گلم ، اونی که زده بادام زمینی برشته و نمکی....

اون بادام‌ کاغذی را هم بزن بادام معمولی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
قربونتتتتتتت برم مهربونممممم ممنونم 😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍🌼🌼🌼🌼🌼🌼بنظرخودمم خونه بمونه بهت ...

خدا نکنه عشقم😘😘😘😘😘😘😘

آرررررررررررره رفتم اینقده دلم براش تنگ شده بود😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
الهیییی عزیزمممم خیلی زیاده چشم نظره صدقه زیادبنداز😥😥 انشاءالله زود خوب میشی جاشم نمیمونه 🙏🙏دست ...

مرسی گلم🌸

چرا جای بخیه؟؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸