2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529904 بازدید | 68299 پست
سلام باز۶۰شدی🤕حیف نیست خوشگلم مثل چالش قبلی باش دیگه😗. انگیزه# روبخون🌼🌼

گزارش#  

بازگشت غرور افرینم رو بهتون تبریک میگم😂😍😍😍

صبحانه:یه قاشق عسل+دوعدد گردو=۱۱۶

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

نهار:یک کف دست نان تافتون+نه قاشق برنج+یک سیخ جوجه۲۰۰گرمی+یک چهارم پیاز+نصف لیموترش=۶۹۶/۵

🌰🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

میان وعده:یک لیوان چای+یک عدد قند+نصف پیراشکی=۱۳۷

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

شام:هنوز نخوردم
🌰🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

ورزش نداشتم

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

چالش هشت لیوان اب انجام شد

کالری مجاز:۱۱۰۰
کالری مصرفی:۹۴۹

پرش میکنم😁

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#   بازگشت غرور افرینم رو بهتون تبریک میگم😂😍😍😍 صبحانه:یه قاشق عسل+دوعدد گرد ...

سلام خوش برگشتی😍گلم خوب بودی فقط کربوی ناهارت زیاده نون وبرنج باهم مناسب نیست برنج تا۷ق مجازه ورزشم کنی عالی میشه😍😍👏👏👏👏👏

سلام خوبی همش تو گوشیم درگیر درس بچه ها اصلا نمیرسم هیچ کار بکنم این هفته ۳۰۰ گرم همش کم کردم شما چی

ای جان موفق باشی😍 منم هفته پیش فقط ۵۰۰ کم کردم این وزن ۶۳ دو هفته است همرامه🥴!!! ازش خسته شدم 😤 شما هم ۶۳ الان؟ من از وزنهای هدف هفتگیم عقب افتادم 😭 

Null
سلام خوش برگشتی😍گلم خوب بودی فقط کربوی ناهارت زیاده نون وبرنج باهم مناسب نیست برنج تا۷ق مجازه ورزشم ...

مرسی گل

چش چش

ورزش وقت نمیکنم از ساعت هشت تا یک کلاس انلاین بعدم یه ساعت خواب و بعدم درس درس درس تا ساعت نه

نه تا دهم سریال میبینم

ده تا یک تو گوشیمم بعدم میخوابم😐😂به همین یکنواختی

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
یه چالش کامل بازو دانلود کن.. چالش ها کامله و نمیخاد جدا جدا روی بازوت کار کنی...  اون رو‌بزار ...

چشم مهربون مرسی😚😚😚

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉