2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529896 بازدید | 68299 پست

دوستان خوشگل و با صفا ...با اجازتون من برم ... خیلی خوش گذشت... عاشقتونم ....با ارادت تامام...❤❤❤❤😍😍😍😍😍

ماچ به لپای تک تک تون😘😘😘😘😘😘

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

الاهه تو هم گذاشتی😭😭

نه بوخودا من فقط عکس دستشویمونو گذاشتم نظر خواستم‌واسه گلدونش 😅

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
دوستان خوشگل و با صفا ...با اجازتون من برم ... خیلی خوش گذشت... عاشقتونم ....با ارادت تامام...❤❤❤❤😍 ...

برو به سلامت عزیزم 😘❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اونو دیدم من عکس میخام الاهه😭

ندالم که 

با این باربیا من دیگه عکس نمیدم تا باربی بشم ☹️

از فردا رژیمم