2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526076 بازدید | 68299 پست
@آسنات99 ‍  پست منو ندیدی؟؟😢

@آسنات99  

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@sanaz718     سلام ساناز جون وزن این هفته ۶۳ مطمئنم بیشتر کم کرده بود م ولی از دیروز پر ...

سلام، عزیزم،ممنون.به موقع اومدی دفتر پیشم بود داشتم لیست وزن وارد میکردم.👌👌

خدا شفاشون بده.براشون آیت الکرسی میخونم.

@بامدادخمار  

@سمیه1396  

سلام ی چیزایی شنیدم در مورد تاپیکی ک از زیر گروه های من بودن و ب علت بی نظمی و البته لحن بی ادبانه و طلبکارانشون حذف شدن خیلی از بچه ها قرار ب حذف شد ولی با آرامش و مودب صحبت کردن و دوست داشتن بمونن و ب رژیم و تاپیک پایبند بودن و منم اجازه دادم بمونن ب شرط اینکه تکرار نشه....ولی اون خانوم اینقد ماشالا ادب داشت ک گفتم حذف شدی ب این علت و و با ذکر تاریخ و روز گفت اونا رو نگه دار واسه خودت و من 25 کیلو کم کردم خودم و ب رژیم مسخره اتون نیازی ندارم و رفت...ب نظره منم اصلا نباید میرفتی تاپیکش و جوابی بهش میدادی رفتی میخوندی میومدی بیرون ....جواب ابلهان خاموشیست....👌👌😁😁😘😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام سرگروه عزیزم من بازم 200گرم کاهش داشتم همش🤦 @آسنات99     وزن شروع69 وزن هفته پی ...

سلام عزیزدلم کاهشت مبارک وپایدارر👏👏👏👏💃💃💃💃گلم تمام مواردکم نشدن وزن روبخون ببین ازکدومه🌼🌼

دورت بگردم وقتی پریودی نیازی نیس خودتو وزن کنی مث همین فرمول وزن بده منتها جلوی وزن فعلی🎈بذار

خدانکنه گلم

چشششممم ممنونم

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
سلام، عزیزم،ممنون.به موقع اومدی دفتر پیشم بود داشتم لیست وزن وارد میکردم.👌👌 خدا شفاشون بده.براشون ...

ممنونم رییس جونم خیلی داغونم

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
سمیه جون چه لاغری خوش ب حالت

ممنون عزیزم

با سالمخوری و ورزش همه میتونن، اندامی خوب داشته باشن💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@بادمجون۱  

عزیزم ریپ نشدی

مرسی گلم😅💝💝💝💝😘😘😘😘

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دیدمش🥺🥺🥺🥺🥺

شوخی کردم جیگر😘😘😘

🙈🙈ممنون چه انرژی مثبتی دادی 😘😘😘😍😍😍

لیاقتت بیشتر از ایناس👌👌👏👏😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام عزیزم خوبی؟ شرمنده دیروز مهمان داشتم اصلا نرسیدم بیام سایزامو بگم ..حالا برات میفرستم  وز ...

سلام خوشگلم دشمنت شرمنده😘کاهش وزن وسایزتت مبارکککم وپایدارعالی بودی👏👏👏👏💃💃💃💃💃🎊🎉🎆🎇. کارت.عالیه# 💪

سمیه عالی هستی به تمام معنا😘😘😘😘😘

سپاس خوشگل خانوم💝