سلام عزیزم الان دو ماهه به خاطر اسباب کشی و درس بچه ها نتونستم برم قبلش شش ماه رفتم با 20 جلسه فیزی ...
من فیزیو رو اول سال رفتم. ورزش تو آبم بهم گفت ولی چون قبلا که استخر میرفتم پوستم دچار لک قهوه ای و زیگیل شد و چندسال طول کشید تا درمان کنم دیگه چشمم ترسیده نرفتم. میدونی مشکلم حاد نیست ولی دکتر بهم گفت چون زمینه ارثی هم دارم اگر رعایت نکنم بعدها خیلی برام مشکل ساز میشه و کارم به عمل میکشه.بهم نگفت پیلاتس ولی تحقیق کردم گفتن بهترین ورزش پیلاتسه. انشالله شما هم روز به روز بهتر بشی. همین که وزن کم کنی خیلی کمک میکنه
من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
احسنت فاطمه جونم طلایی شدنت مبارک تو الگوی همه ی ما هستی تو اراده و ثابت قدم بودن احسنت👏👏👏👏👏👏👏👏👏💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋🎉🎁🎀🎊🎀🎉🎉🎀🎀🎀🎀🎀🎁🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎀🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎉🎉🎉🎉🎁🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎀🎁🎉🎉🎉🎉🎀🎊🎊🎊
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
آره خدا خیرش بده...تورو هم خدا خیرت بده که یادم کردی عزیزم😘
با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
من سوپرایز دوس دارم یکم درگیرم این هفته......منتظره سوپرایزه قشنگت هستم👌👌👌😁😁😘😘😘😘