2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525811 بازدید | 68299 پست
خانومی خدا عمر با عزت بده بهت جواب منو میدی. من الان دو هفته است خودم کالری شماری با کرفس شروع کرد ...

عزیزم وزن صد درصد دقیقتره. خونه ترازو داری حتما وزن کن 🌹😍

Null

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم الان دو ماهه به خاطر اسباب کشی و درس بچه ها نتونستم برم قبلش شش ماه رفتم با 20 جلسه فیزی ...

من فیزیو رو اول سال رفتم. ورزش تو آبم بهم گفت ولی چون قبلا که استخر میرفتم پوستم دچار لک قهوه ای و زیگیل شد و چندسال طول کشید تا درمان کنم دیگه چشمم ترسیده نرفتم. میدونی مشکلم حاد نیست ولی دکتر بهم گفت  چون زمینه ارثی هم دارم اگر رعایت نکنم بعدها خیلی برام مشکل ساز میشه و کارم به عمل میکشه.بهم نگفت پیلاتس ولی تحقیق کردم گفتن بهترین ورزش پیلاتسه. انشالله شما هم روز به روز بهتر بشی. همین که وزن کم کنی خیلی کمک میکنه

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم
@آسنات99     @سمیه1396     @taniya1400     @شب_بیدارم &nb ...

احسنت فاطمه جونم طلایی شدنت مبارک تو الگوی همه ی ما هستی تو اراده و ثابت قدم بودن احسنت👏👏👏👏👏👏👏👏👏💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋🎉🎁🎀🎊🎀🎉🎉🎀🎀🎀🎀🎀🎁🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎀🎁🎁🎁🎁🎀🎀🎀🎉🎉🎉🎉🎁🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎀🎁🎉🎉🎉🎉🎀🎊🎊🎊

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
انشالله ... اااواااا راست میگی...شاید نزدیک پری یا تخمک گذاریته.

نزدیک پری که اره فک کنم 

ولی از این وزن راضیم آخه هفته گذشته مریض بودم خونه مامان بودم همش ریخت شکمم 

فک میکردم باز رسیدم 78 تا  

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

@زیتونپرورده   ریپلای نشدی

اره منم اصلا تحویلش نگرفتم که حسودیش میشه 🤭 🤭 اره خدایی خیلی حال کردم حرفت دقیق همون شد ممنونم ازت خوشگلم 😘 😘 😘 😘 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
گزارش# یه فست توپ👌 صبحانه =نان گندم 25 گرم،، پنير 10 گرم،، گردو 10گرم،، ناهار=سینه مرغ 110 گرم ...

نوش جونت رژیمی_نمونه😍#  

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
خواهش،الهه جون زحمتشو کشیده.

آره خدا خیرش بده...تورو هم خدا خیرت بده که یادم کردی عزیزم😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام سمیه جان من نتونستم تگت کنم عزیزم سوال داشتم، روز ۶پریودم، وزن رو باید اعلام کنم؟

بله گلم.. میتونی🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 تاریخ       ۷/۱۰        ۸/۱۰ دوربازو       ...

آره شک نکن از همونه ...نگران نباش

پس ته دیگ نزنم بزنم نون لواش!؟؟!

اره بزن نون لواش با اون مقدار روغن اضافی .. به ته دیگ نون خیلی برنج نمیچسبه....😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کله ظهر معلومه کجایید 🤨👹👹👹 منو‌باش میخاستم سوپرایزتون کنم.. مرسی .. أه😐🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️ ...

من سوپرایز دوس دارم یکم درگیرم این هفته......منتظره سوپرایزه قشنگت هستم👌👌👌😁😁😘😘😘😘