2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530501 بازدید | 68299 پست
سلام گلم🌼 امروزشنبه ست فرداوزنکشیه 😥لطفاًیکشنبه هافقط وزن کنید🌼

🙈🙈🙈🙈🙈باورمیکنی اصلا یک درصدم شک نکردم گفتم یکشنبست دیگ پانشدم تقویمو ببینم😖میگم عزیزم من وزن کردم شدم 71.200 هفته پیش 72 بودم پریودم هستم یعنی درسته؟ 

فقط خدا کافیه ❤️ وزن شروع 72 هدف 65 ❤️من میخوام ومیتونم که بهش برسم 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@شب_بیدارم  

سلام گلم وزن فعلی ۷۷/۶۰۰🥰🥰

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

@زیتونپرورده جونم سلااااااام خوبی 

وزن شروع 59   وزن هفته قبل    دکتر بودم😓.        وزن این هفته شروع رژیم شوک🥴🥴🥴🥴

سرگروه اگه با رژیم شوک هم تکون نخوره وزنم انصراف میدم از دور همراهیتون میکنم چون همش یه وز نو گزارش  میدم هر هفته😢😢😢😢😢😢😢😢حس بدی بهم میده😤

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
سلام عزیزم فقط 200گرم کاهش داشتم پنجشنبه افتادم پام درد میکنه عکس گرفتم فقط رگ به رگ شده ولی دکتر گف ...

سلام عزیزم...واااای بلا دور باشه😢😢 استراحت کن گلم....باشه🐥🐥🐥🐥🐥🐥💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
آفرین دختر ...باریکلا به ارادت... سه دست به سر مام بکش از این هشتاد خلاص شم .گیر کردم روش😬😬😬🤪

خوب عزیزم شوک بگیراگه کالری شماریتورعایت می کنی اما وزن کم نکردی یه هفته شوک بگیر

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سلام ب روی ماهه دوستای گلم 🤩🤩🤩🤩🤩 @سمیه1396     @فندق_فسقلی     @زیت ...

سلام ب روی ماه خوددددت😍😍😍😍

آخ جوووووووون ورودت ب دهه ۵۰ مبااااااااارک 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿