2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525836 بازدید | 68299 پست

@زیتونپرورده  

وزن اولیه.     وزن هفته قبل.    وزن الان.      وزن هدف

۶۷.                     🎈                 ۶۶.                   ۶۰

سرگروه عزیزم ببخشید همیشه یبوست داشتم الانم دارم   سعی میکنم ایندفعه یه قدم به هدفم نزدیکتر بشم 

📌متولد ۷۷ نیستم 

@عروسترکم‍ سلام صبحتون بخیر حالتون خوبه بهتر شدین 

وزن اولیه۱۰۳.۴۰

وزن هفته پیش ۹۶.۹۵

وزن این هفته ۹۵.۲۰

وزن هدف ۶۷

عروسترکم وزن امروز بین ۹۴.۸۵ و۹۵.۲۰ دوران داره نمیدونم چرا این طور میشه چون توی یه جای ثابت وزن میکنم که اصلا لق نیست تازه وزن شوهرم رو هم درست نشون میده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت 😊😊😊 حالا نوبتی هم باشه نوبت توئه از دیشب منتظرم مردم از فضولی 

گذاشتم بزار تگتون کنم

@عروسترکم ‍ سلام صبحتون بخیر حالتون خوبه بهتر شدین  وزن اولیه۱۰۳.۴۰ وزن هفته پیش ۹۶.۹۵ وزن ا ...

@آلاهیدا    

@بهاربانووو2    

@mahdiye_bano    

@dozhtarebabaei    

@yalda818    

سلام خانما حالتون خوبه روزتون بکام وزن های من 

@آسنات99     @سمیه1396     @taniya1400     @شب_بیدارم &nb ...

سلام ب روی ماهت صبحت بخیر 😍😍😍😍😍😍

بابا ایول داری بخدااااا👏👏👏👏👏👏👏

بهت تبریک میگم😘😘😘😘😘۱

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
@عروسترکم ‍ سلام صبحتون بخیر حالتون خوبه بهتر شدین  وزن اولیه۱۰۳.۴۰ وزن هفته پیش ۹۶.۹۵ وزن ا ...

@عروسترکم‍ ‍ تگ نشده بودین دوباره تگتون کردم اگه دیدن بی زحمت لایک کنین

سلام ب روی ماهت صبحت بخیر 😍😍😍😍😍😍 بابا ایول داری بخدااااا👏👏👏👏👏👏👏 بهت تبریک میگم😘😘😘 ...

سلام سلامممممم 😍😍😍🥰😘😘😘😘😘❤❤❤❤

صبحت بخیر و شادی قندعسلم😍😍😍😍😍

فددددددددددااااااااااات بشم🐥🐥🐥🐥❤❤❤❤❤❤

به حکمتش دل بسپار 🌿

@آسنات99 سلام عزیزدل 

شرمنده ام ک بی نظم بودم 

من تو این دو هفته اسباب کشی کردم و کرونا هم گرفتم والا دیروز وزنم ۷۳/۵ شد ولی دیشب پرخوری کردم یعنی کلی اویشن پونه چای بیسکوییت سوپ لیموشیرین سیب کله پاچه همه چی میچپوندم تو حلقم

شدم ۷۵ میدونی فک کنم الان وزنم شده۷۴ اینا 

مجبورم الان ک مریضم بخورم هم بچه شیر میدم هم کرونای لعنتی ک ن بو میفهمم ن طعم

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 

@سمیه1396     @دیانا24 سلام صبحتون بخیر میشه عروسترکم رو برای من تگ کنین دوبار تگ کردم حتی توی ریپلای هم آبی نشد

@عروسترکم    

ممنون هر کاری کردم تگ نشد

سلام سلامممممم 😍😍😍🥰😘😘😘😘😘❤❤❤❤ صبحت بخیر و شادی قندعسلم😍😍😍😍😍 فددددددددددااااااااااات ب ...

خدانکنه😘😘😘😘😘

تو.خود.عجقی.خود.عجقققق#  

تو.بینظیری# ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

@اتنا72  

@سمیه1396  

@شب_بیدارم  

سلام دوستان عزیزم صبحتون بخیر

وزن هفته قبل: 72.800

وزن امروز: ۷۰.۵۵۰

وزن هدف:۵۸

مجموع کاهش این هفته : ۲.۲۵۰ مرسی رقیب جونم این کاهش مدیون رقابتمونم😍😍😍🙏🙏🙏

من از دوشنبه رژیم رو شروع کردم متاسفانه دیروزم نتونستم فست ادامه بدم کالری دریافتیم شد ۹۰۰ 🙈🙈🙈

این وسط یکم تقلبم کردم مثلا قاشق تا جایی که میشد پر میکردم گفتم اینم بگم وجدانم آسوده باشه🙊🙊🙈🙈🙈

گر نگهدار من آنست که من میدانم ... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.