2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525811 بازدید | 68299 پست
بخدا چن وقته تو رویا هستم.میگم چن نفریمون شماره همو داشته باشیم.تو واتساپ بحرفیم. چن نفر سرگروها. حت ...

الهییی عزیزم😍😍

من واتساپ ندارم ولی دوس دارم باهم درارتباط باشیم

کجای تهرانی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره گفت شوهرش سیگار دستش بوده در صورتی که اصلا سیگاری نیست یه زنه هم با خنده از ماشینش پیاده شده این ...

ای واااای 

خدا نصیب هیچ‌کسی نکنه 

هم سیگارشو‌

هم‌ خانم بازی رو 

بنده خدا 

😕😕😕😕😕

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم     گزارش صبونه↔️ تخم مرغ ابپز، نون ، گوجه، خیارشور، هندونه، انجیر ، پسته، ب ...

به بهههههه عالییی لذت بردم 

رژیمی_نمونه😍#  خودمیی😍😍😍🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
واسه من اینجوری شده، صفحه خالی میاد بالا

هنوزم خرابه سمیه. جون؟؟

@شب_بیدارم       @آینازخانوووووووووم       ناهار:سیب سب ...

به بههه عالی عشقم لذت بردم چالش رو میری آیا؟؟

رژیمی_نمونه😍#  🧡🧡🧡🧡👏🏻👏🏻👏🏻

@شب_بیدارم       @آینازخانوووووووووم       ناهار:سیب سب ...

یه چی دیگه عسلم 

میترسم استپ بشی انقد کم کردی از کالریت صدتا ایراد نداره ولی۵۰۰تا بالا پایین خیلیییی زیاده 

سعی کن مجازتو توی روز بخوری

یه چی دیگه عسلم  میترسم استپ بشی انقد کم کردی از کالریت صدتا ایراد نداره ولی۵۰۰تا بالا پایین خ ...

عزیزم از الهه جون پرسیدم گفن ۱۰۰۰ تا بخور  ۵۵ تا کم کن ۵۰۰ تاهم ورزش کن

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

به بههه عالی عشقم لذت بردم چالش رو میری آیا؟؟ رژیمی_نمونه😍#  🧡🧡🧡🧡👏🏻👏🏻👏🏻

از شنبه میرم گلم

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

@شب_بیدارم     گزارش صبونه↔️ تخم مرغ ابپز، نون ، گوجه، خیارشور، هندونه، انجیر ، پسته، ب ...

به به عالی عزیزم😍😍😍اسکرین گرفتم

پس مثه همدیگه هستیم,،🤩🤩🤩🤩🤩

صبحانه:دو تا تخم مرغ آبپز+3کف دست نون+یک لیوان چایی دارچین+دوتا خرما خشک

نهار:ده تا قاشق کته با روغن+ده تا قاشق خورشت کدو+یک کاسه سالاد شیرازی

میان وعده: یک لیوان کاپوچینو+یک قاشق شکر+دو عدد خرما خشک

شام :نصف لیوان سوپ مرغ+یک کاسه ماست موسیر

مجمدع کالری دریافتی:۱۰۷۳

کالری سوزانده شده:۲۸۲

فک کنم این خگخ بهم نساخته هنوزم سرم تیر میکشه😶

گر نگهدار من آنست که من میدانم ... شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد.

به به عالی عزیزم😍😍😍اسکرین گرفتم

ای جااان❤💓

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉