سلام سرگروه خوبی وزن این هفته ۵۷.۰۴ ون هدف ۵۵ قد ۱۶۳
خوبه گلم فقط وزن هفته ی قبلت هم یادت نره همیشه بنویس👏👏👏👏💋💋💋💋
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
ممنون🙏 گفتم شاید فوت فن خاصی داشته باشه بر اساس تجربه.بازم برم نتو ببینم.🤷♀️🤷♀️🤷♀️
ساناز هستی؟
وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳ وزن شروع ۶۷.۵۵۰ هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
فدای تو بشم من قشنگم 😘 نه پریودی تازه تموم شد هفته ی پیش دیروزم فست بودم تو که میدونی من خیلی رعایت ...
پس شک نکن پیش میاد آره گزارشات همیشه بینقصه💋💋👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام گلم خوبی 500 گرم کاهش وزن داشتم این هفته حالم بود هیچی نخوردم شاید روزی یه وعده سوپ اونم خیلی ...
ایشالا بهتر شی نفسی.....عالی بودی عزیزم👏👏💋💋💋
سلام و صبح بخیر خدمت همه ی باربیا... من ۵۰۰ گرم کاهش داشتم. وزن هفته پیش ۷۵.۵ وزن این هفته ...
سلاااام عزیزدلم
به به به
عاالییی بودی عزیزززم
کاهش و صعودت مبارک کلتو آبی کن سرگروهتم تگ کن کالریتم ۱۰۰تا کم کن ازش عزیزدلم👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💎💎💎💎💎💎
اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱