2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
یووووووهووووووو! ای وووووول دودورودودووووووود!!!!!! مهدیه بانوووووو دو رقمی شدددده اونم نه ۹۹ بلکه. ...

قررربونت ک انقد تشویق میکنی عزیزم😍😍😍😍💛🧡❤💚💙💜

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
سلام خوشگلم کاهشت مبارککک وپایداررر🎉🎇🎆🎊💃💃💃👏👏👏هدفت۵۶بودگلم میری گروه سبز😍😍😍 انشاءالله زو ...

آسنات عزیزم ازتون خیلی ممنونم 

وقتی استاپ وزنی داشتم شما خیلی به من امید وانگیزه دادید.

انشالله همیشه سلامت و موفق و خوش باشید 😍😍😍😍😍😍😍

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

َسلام سرگروه عزیز وزن شروع 73  وزن  هفته قبل 68.وزن امروز 67 با اینکه این نتونستم خوب رعای ...

سلام عزیزدلم😘باریکلاااا عالی بودی دختررررکاهشت مبارک وپایداررر💪💪🎉🎇🎆🎊🎊😍😍😍کامل رعایت کنی چی میشه🤗.   توبینظیری#  

عزیزم۸،۹کیلو چیزی نیست تا به خودت بیای تمام شده رفته هیچ کاری با گروه قرمز نداری ۲ماه نشده تمومه چرا ...

اررره حتما گلم ما میتونیم . من تا تهش هستم🥰🥰🥰🥰💪💪

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
سلام سرگروه خوبی وزن این هفته ۵۷.۰۴ ون هدف ۵۵ قد ۱۶۳

خوبه گلم فقط وزن هفته ی قبلت هم یادت نره همیشه بنویس👏👏👏👏💋💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
بعضی وقتا پیش میاد گلم هفته ی بعد صد در صد کاهش تپل تری داری شک نکن.....منم بوده 100 گرم با وجود تما ...

فدای تو بشم من قشنگم 😘 نه پریودی تازه تموم شد هفته ی پیش دیروزم فست بودم تو که میدونی من خیلی رعایت میکنم ایشالله هفته بعد همونی که شما میگی بشه 😍😍😍😍

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
ممنون🙏 گفتم شاید فوت فن خاصی داشته باشه بر اساس تجربه.بازم برم نتو ببینم.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

ساناز هستی؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
فدای تو بشم من قشنگم 😘 نه پریودی تازه تموم شد هفته ی پیش دیروزم فست بودم تو که میدونی من خیلی رعایت ...

پس شک نکن پیش میاد آره گزارشات همیشه بینقصه💋💋👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

من اومدم😃😃😃😃😃🥵🥵🥵💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم خوبی 500 گرم کاهش وزن داشتم این هفته حالم بود هیچی نخوردم شاید روزی یه وعده سوپ اونم خیلی ...

ایشالا بهتر شی نفسی.....عالی بودی عزیزم👏👏💋💋💋

سلام و صبح بخیر خدمت همه ی باربیا... من ۵۰۰ گرم کاهش داشتم. وزن هفته پیش ۷۵.۵ وزن این هفته   ...

سلاااام عزیزدلم 

به به به 

عاالییی بودی عزیزززم 

کاهش و صعودت مبارک کلتو آبی کن سرگروهتم تگ کن کالریتم ۱۰۰تا کم کن ازش عزیزدلم👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💎💎💎💎💎💎

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱