2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529915 بازدید | 68299 پست
یووووووهووووووو! ای وووووول دودورودودووووووود!!!!!! مهدیه بانوووووو دو رقمی شدددده اونم نه ۹۹ بلکه. ...

قررربونت ک انقد تشویق میکنی عزیزم😍😍😍😍💛🧡❤💚💙💜

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
سلام خوشگلم کاهشت مبارککک وپایداررر🎉🎇🎆🎊💃💃💃👏👏👏هدفت۵۶بودگلم میری گروه سبز😍😍😍 انشاءالله زو ...

آسنات عزیزم ازتون خیلی ممنونم 

وقتی استاپ وزنی داشتم شما خیلی به من امید وانگیزه دادید.

انشالله همیشه سلامت و موفق و خوش باشید 😍😍😍😍😍😍😍

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

َسلام سرگروه عزیز وزن شروع 73  وزن  هفته قبل 68.وزن امروز 67 با اینکه این نتونستم خوب رعای ...

سلام عزیزدلم😘باریکلاااا عالی بودی دختررررکاهشت مبارک وپایداررر💪💪🎉🎇🎆🎊🎊😍😍😍کامل رعایت کنی چی میشه🤗.   توبینظیری#  

عزیزم۸،۹کیلو چیزی نیست تا به خودت بیای تمام شده رفته هیچ کاری با گروه قرمز نداری ۲ماه نشده تمومه چرا ...

اررره حتما گلم ما میتونیم . من تا تهش هستم🥰🥰🥰🥰💪💪

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
سلام سرگروه خوبی وزن این هفته ۵۷.۰۴ ون هدف ۵۵ قد ۱۶۳

خوبه گلم فقط وزن هفته ی قبلت هم یادت نره همیشه بنویس👏👏👏👏💋💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
بعضی وقتا پیش میاد گلم هفته ی بعد صد در صد کاهش تپل تری داری شک نکن.....منم بوده 100 گرم با وجود تما ...

فدای تو بشم من قشنگم 😘 نه پریودی تازه تموم شد هفته ی پیش دیروزم فست بودم تو که میدونی من خیلی رعایت میکنم ایشالله هفته بعد همونی که شما میگی بشه 😍😍😍😍

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
ممنون🙏 گفتم شاید فوت فن خاصی داشته باشه بر اساس تجربه.بازم برم نتو ببینم.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

ساناز هستی؟

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
فدای تو بشم من قشنگم 😘 نه پریودی تازه تموم شد هفته ی پیش دیروزم فست بودم تو که میدونی من خیلی رعایت ...

پس شک نکن پیش میاد آره گزارشات همیشه بینقصه💋💋👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

من اومدم😃😃😃😃😃🥵🥵🥵💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم خوبی 500 گرم کاهش وزن داشتم این هفته حالم بود هیچی نخوردم شاید روزی یه وعده سوپ اونم خیلی ...

ایشالا بهتر شی نفسی.....عالی بودی عزیزم👏👏💋💋💋

سلام و صبح بخیر خدمت همه ی باربیا... من ۵۰۰ گرم کاهش داشتم. وزن هفته پیش ۷۵.۵ وزن این هفته   ...

سلاااام عزیزدلم 

به به به 

عاالییی بودی عزیزززم 

کاهش و صعودت مبارک کلتو آبی کن سرگروهتم تگ کن کالریتم ۱۰۰تا کم کن ازش عزیزدلم👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡💎💎💎💎💎💎

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱