بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ب روی ماهت😍💛🐥🐥 آفرررین دلبندم کاهشت مبارک💪🏻✨✨✨💛💛
سلام عزیزم وزنم بالاخره از استپ در اومد البته به زورا😁 من با ماساژ یکم لاغریم تسریع پیدا میکنه دیروز یادم افتاد ماساژ دادم خودمم توی طول هفته بستم به چایی سبز. البته بگم اسی من طبعم سرده بلغمی ام آلرژی هم به گرمی جات دارم گرمی بدنمو بالا میبرم حساسیتم باهاش بالا می یاد خلاصه از شانسم کارم سخته🙃وزن قبل8۳.۳۰۰ این هفته ام ۸2.500 شوک دیگه نگیرم عزیزم؟من قبل رژیمم کم میخوردم بدنم عادت داره به کم خوری گمونم یه شوک میخواد😁
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
سلام عزیزم عضو جدید میگیرید؟؟خواهشش من جایی رو نمیگیرم هااا،🥺🥺🥺
من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه! شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!
امضامم درست کردم ممنون بخاطر رقیبای پرتلاشی مثل شماست از رقبات خوشم میاد دوست ندارم آویزان گروه شم م ...
بررررین کنااااار
یل مییدووووون اووووومد
مااااری پهلوووووون اووووومد 😂😂😂😂😂
سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم. زین پس به جای واجگان منحوس " من اراده ندارم" و "انگوزه ندارم" از واجگان "چاقی بی ادب است" استفاده میکنیم. ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟ اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫 ضمنا انگوزه هم خواستین ، بچه های اینجا همچی بهتون انگوزه میدن که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉 ذمنن ( همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون ) میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ... اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘 آخرین متلب : من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘 الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش. دیاناجون عشخی ❤❤❤ هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
امضامم درست کردم ممنون بخاطر رقیبای پرتلاشی مثل شماست از رقبات خوشم میاد دوست ندارم آویزان گروه شم م ...
ماااااااررررریییییی
امضات هلاااااکم کرد 😘😘😘😘😘😘😘😘
سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم. زین پس به جای واجگان منحوس " من اراده ندارم" و "انگوزه ندارم" از واجگان "چاقی بی ادب است" استفاده میکنیم. ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟ اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫 ضمنا انگوزه هم خواستین ، بچه های اینجا همچی بهتون انگوزه میدن که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉 ذمنن ( همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون ) میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ... اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘 آخرین متلب : من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘 الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش. دیاناجون عشخی ❤❤❤ هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
عزیز من این یکی دو هفته رژیم نبودم بدتر پرخوری هم داشتم
وقتی ناراحتم عصبیم اصلا متوجه نمیشم فقط میخورم
الان وزن کردم تا شدم ۸۰😔 خیلی ناراحتم اصلا دیگه حوصله هیچی رو ندارم دل هیچی رو ندارم کل زندگیم اوار شد رو سرم دلم میخواد بمیرم این زندگی نیست این مردگی ما میکنیم 😭😭
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم