2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526704 بازدید | 68299 پست

@آسنات99  

سلام عزیزم😍😘😘😘

بهت گفتم میریم مسافرت.... ی دو، سه روزی اصلا رو خودم نیاوردم ک مثلا رژیمم😕😕

(کله پاچه، جیگر، میگو پلو،قلیه ماهی،برنججججج..... هر چی تو دلم مونده بود رو ی جا خوردم تو این چن روز... 😔

[دعوام نکنیا 😪   بخدا میترسم بیام تو تاپیک😓   امروز هم خیلی با خودم کلنجار رفتم که تونستم بیام😥]

الان احساس بچه ای رو دارم ک داره شجاعانه به معلمش میگه .... : من مشقامو ننوشتم😁(تامام) 

اوففففف 😪 راحت شد ماااا

حالا ی نفس راااااحت😐

جبران میکنم... 😐(ایشالله) 

ترسیدم برم رو ترازو..... ینی بیشتر شدم؟؟؟! 😥

۱۰۰درصدددددددد

😲😥😥😥😥😥😑😫😫😫😩

سلام سرگروه جونی @فندق_فسقلی

وزن اولیه.     وزن هفته دوم.   وزن هفته سوم

81/200            77                   76

وزن هفته چهارم.        وزن این هفته

75/500🎈.                   75

یکم ناراحتم خیلی کم وزنم اومده پایین نمی دونم شایدبخاطرتخمک گذاریه😥من همیشه تووزن75گیرمی کنم بنظرت این هفته شوک بگیرم سرگروه جون؟ 💛

@یگانه_مادر

وزن#  

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووه تا نیم ساعت دیگه که دلم آب میشه میخوام ببینم دو رقمی شدی که بپرم سر و کولت

خخخخخخخ🤣🤣🤣🤣😂😂 اخه تو قوانین وزنکشی نوشته صبح ناشتا نیم ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه. باشه الان میگیرم صبر کن. برو جام رو اماده کن دارم میام

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
وزن# وزن اولیه     وزن هفته پيش       وزن فعلی.      وزن ...

سلام عزیزم باریکلاااعالیههه کاهشت مبارک ادامه داررررر👏👏👏👏👏💖💖۵۵۰گرم کاهش هم عالیه هرهفته که  نباید۱کیلودقیق کم بشه الانم نزدیک هدفتی سختروزن کم میشه تلاش بیشترمیطلبه💪💪💪

منم یبوستم ولی خودم میدونم اب خیلی کم میخورم اوایل رژیم اپلیکیشن نصب کرده بودم هر ۱ ساعت الارم میداد ...

وای خیلی بده منم اب می خورم خوبم ولی دائم باید بری دستشویی انگار هر چی اب می خوری دفع میشه خسته شدم 

آفرین مامان نمونه کاهش عالی داشتی ببینم هفته بود چه میکنی💪

ممنون گلم

تو هم همینطور... هفته بعد باید حسابی تشویقت کنم

روزا رو بشمار تا یکشنبه آینده 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
هر چی روش بگی امتحان کردم فوقش تا دو سه روز خوبم ولی دوباره روز از نو روزی از نو دیگه این دفعه خیلی ...

سعی کن مقدار فیبر غذاست حتما مناسب باشه تازمانی که کم باشه همین وضع رو داری

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
@آسنات99     سلام سرگروه قشنگه.صبحت به شادی و نیکی وزن قبلی ۷۲۹۰۰ وزن فعلی گل قالی🎈🎈 ...

سلام خوشگلم صبح شماهم بخیرشادی😘نبایدوزن کنیم چون بدن ورم داره امکانش هست وزن بالاترنشون بده وکاذبه🌼🌼🌼

هر چی روش بگی امتحان کردم فوقش تا دو سه روز خوبم ولی دوباره روز از نو روزی از نو دیگه این دفعه خیلی ...

اگه این روشا روت جواب میده چرا ادامه اش نمیدی؟

سنا قوی هست باشه واسه وقت تنگ

همینجوری هر یه روز در میون آلواسفناج بخور دفعه بعدش شیر بخور. روغن زیتون یه مدت زیاد بخور که مشکل دردت رو حل کنه. مثلا سر صبح یه قاشق روغن زیتون خالی بخور پشت سرش یه لیوان آب گرم.

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
آسنات جون راستی یه سوال...اینجا شنیدم بعصیا میگن دم نوش زیره رو بعد از ورزش میخورن.خب مگه نمیگن یکسا ...

گلم دمنوش زیره بعدورزش باعث میشه سوخت وسازبالابره تایساعت بعدورزش نبایدغذاوخوراکی ومیوه خورده بشه🌼🌼