2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
@عروسترکم     سلام عزیزم  وزن شروع 112   وزن هفته پیش 109.800 این هفته ام که ...

نشکونیا فاطمه

این هفته که وزن ندادی هفته بعد باید یه کاهش توپ رو کنی

نبینم رقیب سرسختم ازم عقب بیفته هااااا

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ب روی ماهت قشنگم😍🐥🐥 اول کاهشت مبارک✨✨💪🏻💪🏻 دیروز غذای شور یا سنگین نخوردی؟ صبح شرایط و ...

مرسی عزیزم 

دیروز نهار مرغ سرخ کردم همش از کف تابه که مرغ چسپیده بود ویه ذره شور وخوشمزه بود خوردم🙈

یبوست نیستم ولی دستشویی نرفتم امروز 

مصرف کربو هم این هفته دو بار ماکارونی خوردم  وگرنه مثل قبل بود و خرما بیشتر خوردم 

خوابمم خیلی بهم ریخته دخترم نمیذاره درست و حسابی بخوابم 

ورزش کردم ولی نه هرروز تنبل شدم🙈🙈🙈🙈

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

سلام صبح‌همگی‌بخیر

وزن‌اولیه ۶۸

وزن‌هفته قبل ۶۵:۶۵۰

وزن این‌هفته۶۵:۵۵۰  

این هفته‌اصلا‌کالری شماری‌نکردم  نفرین آمون برمن

@آسنات99 عزیزم‌خیلی ضعف میکنم مخصوصا‌بخاطر‌داروهایی که‌میخورم‌چکار کنم

داروهای افسردگی‌میخورم

سلام ب روی ماهت قشنگم😍🐥🐥 اول کاهشت مبارک✨✨💪🏻💪🏻 دیروز غذای شور یا سنگین نخوردی؟ صبح شرایط و ...

فندقی جون

غذای شور و چرب رو میدونم وزن کاذب میده ولی کربو چیکار میکنه؟ ینی کمش کنم زودتر کم میشم؟؟؟؟

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

وزن#

وزن اولیه     وزن هفته پيش       وزن فعلی.      وزن هدف

71.             65.750.              65.200               62

خدایاااا شکرت 😍 😍 😍 

سلام دوستای قشنگم 😘 😘 

@آسنات99  سلام قشنگم نمیدونم چرا این هفته با تمام رعایت هام کم وزن کم کردم

@زیتونپرورده   سلام گلم نمیدونم چرا این هفته کاهشم کم بوده

@خانومه_مانكن  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
@آسنات99     وزن اولیه ۶۵ وزن هفته قبل ۶۳/۱۰۰ وزن این هفته ۶۲/۷۰۰ با اینکه رعایت کردم ...

سلام عزیزم کاهشت مبارک وپایدارر👏👏👏👏💖💖

مواردکم نشدن وزن روبخون نزدیک پری نیستی مولتی ویتامین میخوری؟یبوست نداری؟

@شب_بیدارم  

سلااااام سرگروه جونی یکی یدونه خودم 🧡🧡🧡

وزن شروع     وزن هفته قبل     وزن این هفته    وزن هدف 

۶۷.۷۰۰             🎈                   ۶۳.۷۰۰             ۵۰

مرسی که هستی عشق من 😘😘😘 راستی وزن هدفمو کمتر کردم در خدمت خودتون هستم سرگروه جونی 😊😍😘

Null
نشکونیا فاطمه این هفته که وزن ندادی هفته بعد باید یه کاهش توپ رو کنی نبینم رقیب سرسختم ازم عقب بیف ...

خخخ نه خیالت راحت 😉😉😉 همش وزن زیر 100 میاد تو ذهنم 😃 کلی ذوق میکنم واسش 😅😅😅 دیروز فست گرفتم همشم پروتئین خوری کردم ایشالله که جواب بده 

@آسنات99  

سلام سرگروه قشنگه.صبحت به شادی و نیکی

وزن قبلی ۷۲۹۰۰

وزن فعلی گل قالی🎈🎈🎈

هدف ۶۵

عزیزم چرا میگید تو پری نباید وزن کشی کرد؟ بنطرتون  وزن رو کاذب بیشتر نشون میده یا کمتر؟

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
@آسنات99     @سمیه1396     @taniya1400     @شب_بیدارم &nb ...

سلام خوشگل خانم خوبی عشقم😘😘

به به احسنتتتت عالیهههه توبینظیری.رژیمی.نمونه#   فاطمه جونم مبارککککک باشه کاهشت چیزی تاطلایی شدنت نمونده😎دست راست روسرمن😅😘