2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 521166 بازدید | 68299 پست
واااای ماماااان موردم از خوشییییی لباسای سایز کووووچییییک اونم یه عالمه که همش اندازه ام بااااشه ...

ای شیطووووون 😄😄😄

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
بیشتر ببینید
الهههه من خيلييييي خوشحالم گفتم دوستامم شريك كنم تو اين حس من باسنننم تخته اصلا ندارم هنوز يك ...

آره بی تاثیر نیست قشنگم تی ار ایکس معرکه اس .....خوشحاالم ک خوشحااالی👌👌👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🎊🎉🎉🎇🎉🎊🎊🎇🎇🎊🎊🎊🎊🎇🎇🎊🎀🎀🎁🎁🎊🎉🎇🎊🎊🎀🎁🎁🎊🎉🎇🎉🎊🎊🎀🎀🎁🎀🎊🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇 

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂عاشقتم یعنی دیگه چیزی هم مونده آب کنی یکم دیگه ادامه بدی بایدبرای خریدمانتو بری لباسفرو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ولی لذت داره زهررررررررررررررا جونم😍😍😍😍😍😍

عشقمی که😍😘😘😘😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
منم همون تو ذهنمه😬😭

چی؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بیشتر ببینید
افرین.انشالله تموم شد ورزش شدید الانم پیاده روی برو ❤❤

سلام رقیب جون . سه روز پری بودم تموم شد امروز خگخ هستم و حلقع میرم 40دقیقه 

(گروه بنفش)وزن شروع 77/300    وزن فعلی  75/500. (وطنم برگشت خورد و باز شدم 77/300 اما برای هفته جدید قوول میدم ک کاهش خوبی داشته باشم و همه رو متعجب کنم میدونم ک میتونم) وزن هدف 52
بیشتر ببینید
اوکی گرفتم میخوای اول نصف راهو برم که ببینی شکل تنم چیه بعدش برا فرمدهی تصمیم بگیری چشم استاااد ا ...

اره ایشالا چند کیلو کم کردی برام عکس بزار بگم چه ورزشهایی انجام بدی 

فعلا چربی سوزی و قدرتی برو ببین کدوم قسمت هات رو‌میخوای کوچیک‌کنی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام جیگرا یه مانتو داشتم خیلی دوسش میداشتم ولی بازو و شکم نمیذاشت تو تنم ناز باشه الان پوشیدمش😍😍 ...

😍👌👏🏼👏🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

مطالب_مفید_رژیم#  

بچه ها تفاوت یک کیلو عضله و چربی  رو‌با هم ببینید 

وقتی میگیم چربی سوزی داشته باشید بجای عضله سوزی بخاطر همینه وقتی کالری خیلی پایین مصرف کنید یا ورزش نداشته باشید بجای چربی عضله میسوزه وقتی عضله بسوزه اولا چون حجمش کمتره نسبت به یک کیلو چربی پس کاهش سایز چندانی ندارید (مثلا اگه یک کیلو چربی کم کنید خیلی بیشتر سایزتون کم میشه تا وقتی یک‌کیلو عضله سوزونده باشید ) ولی مهم ترین ضررش اینه که بدن بدون عضله و یا با عضله ی ضعیف بدن شل بد فرم و با متابولیسم پایینه  

هر چقدر عضله قوی تر باشه چون حجمش کمه بدنتون سایز کمتری داره عضله برای سوخت و سازش از چربی بدن تغذیه میکنه پس هر چقدر عضله بزرگ تر و قوی تر باشه چربی سوزیتون بیشتره 

بهتره از اول رژیم ورزش مخصوصا قدرتی رو انجام بدید چون اگه عضله بسوزه خیلییی سخت میشه دوباره ساختش 

مصرف پروتیین و ورزش قدرتی خیلی تاثیر خوبی تو عضله سازیتون داره 

@شب_بیدارم    سلام گلم این شیرینی خونه یکی خوردم اسمش خجور کالریش نمیدونم ۴ تا از اینا ...

@سمیه1396  سمیه جون شما میدونی یا نع 

میخام بر اساس این شیرینیا کالری ببندم اخه😞😶😣نازی جونم ان نیس

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

بیشتر ببینید