2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست
قربونت ❤️❤️خب پس قرص هم که میخوری اینتروال انجام نده چون خودش ضربانت رو خیلی بالا میبره 

عکس و نمیزاری 🙃🙂

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
مرسی که روحیه میدی عشقم دیشب قول دادم از امروز که اوله ابان محکم بچسبم به رژیمم  مثل روزایه اول ...

فداتم من😘 من خیلی حیفم میاد اخه میدونم چقدر زحمت کشیدی تا اینجا حیفه بخای خراب کنی با قدرت ادامه بده دوستم 😍😍🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شايد شب نتونم گزارش بدم الان ميدم گزارش#   صبحانه:ارده و شيره+سنگك+خرما+چاي ناهار:خوراك ...

خیلی عالی عزیز دلم 😘 😘 😍 

افرین عزیزدلم خیلی عالیه 😍👌👏🏼👏🏼👏🏼 یسری عادات های غلط غذایی ما از بچگی رومون مونده مثلا ...

این اعتیاد به شیرینی که عمرا از سرم بپره 😁😁😁

ولی انصافا میلم بهش یه ریزه کمتر شده

روزای اول واقعا مقاومت سخت بود ولی الآن کمتر تو فکرم بالا پایین میپره. هستا ولی خب یه ذره دست از مردم آزاری برداشته

الهه جون دو تا سوال که در واقع باید از سرگروهم مینا بپرسم ولی بنده خدا ناخوش احواله واسه همین مزاحم شما میشم

اولا متاسفانه چند نفر از گروه قرمز حذف شدن و من چون از اول مهر بودم مینا جون زحمت کشید منو گذاشت تو لیست

الآن باید کله مو قرمزی کنم؟

دوما من چاقیم مدل سیبی هست و ب ا س ن خیلی خاصصصصصی ندارم 😅😅😅 نمیخوام با لاغری همین قدری که هست هم بپره 🙈🙈🙈🙈

تو دو صفحه اول گفته بودی فرمدهی بمونه واسه آخر راه.

منم صبر کنم تا آخر راهم نزدیک شه یا چییی؟ 

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
این ماه بیشتر امیدوار بودم ☹️😂 صبح ک بی بی زدم منفی بود خورد تو ذوقم...دو روز الکی ورزش نکردم....ا ...

عزیزمممم😘درست میگی خداروشکرکه همسرت روداری🙏 الهی همیشه خوشبخت باشید انشاالله خدابه موقعش بهت نینی هم میده🙏🙏🙏🙏

@آلاهیدا       سلام نفس.. جونم برات بگه ک تو نباید فک کنی ک رژیمی باید سبک زند ...

واااای ماماااان

موردم از خوشییییی

لباسای سایز کووووچییییک اونم یه عالمه که همش اندازه ام بااااشه

ماماااااااان

یکی منو بیگیررررره 

.

.

.

.

به علت غش کردگی ارتباط با مشترک مورد نظر مقدور نمیباشد لطفا بعدا تماس بگیرید

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
@بامدادخمار     @سمیه1396     @آسنات99   @sepiiiiiideh   &nbs ...

عااالی بودی عااالی

اونم جلو شوهرت

کلی خوش خوشانم شد😍😍😍

سلامم دوردخوبین می خواستم بگم من تووزن 75 همیشه گیرمی کنم الان اومدم تووزن 75 دوباره انگارکم نمیشه ا ...

سلام عزیزم

اینهفته هم سفت و سخت رژیمو ورزشتو انجام بده اگه کم نشدی شوک بگیر 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار     @سمیه1396     @آسنات99   @sepiiiiiideh   &nbs ...

😂😂😂😂😂😂عاشقتم یعنی

دیگه چیزی هم مونده آب کنی یکم دیگه ادامه بدی بایدبرای خریدمانتو بری لباسفروشی نوجوانان😂😂😘😘شوخی کردم 😜😜.   توبینظیری#  

عکس و نمیزاری 🙃🙂

نع 😬 

عکس چاقیم بدون لباسه 🙈

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
این اعتیاد به شیرینی که عمرا از سرم بپره 😁😁😁 ولی انصافا میلم بهش یه ریزه کمتر شده روزای اول واق ...

میل زیاد به شیرینی دلایل دیگه ای هم داره ها مثل کمبود ویتامین یا کم مصرف کردن پروتیین ولی نصفش هم بخاطر عادته 

اره کله رو قرمز کن 

بزار رفتی تو گروه نارنجی بعدش فرمدهی باستن کار کن