2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 521142 بازدید | 68299 پست
بچه ها نیاز ندارن اول مامان گفتن رو یاد بگیرن این باباهان که باید اسمشونو به بچه یاد داد مامانا تو ...

درسته 😍😄👌🏼 

حالا مامانم عصر کشف کرده مثل اینکه به من میگه بابا در واقع منظورش از بابا مامانه 😄😄😅 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشاالله اینجا همه با اراده ان ...نمیدونم من چرا نمیتونم به خودم یه تکونی بدم همش در حال خور ...

انگیزه# و تقویت_اراده#  رو بخون شروع کن  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ممنون قشنگم😍 اره میبینم که شوهرم با این که می‌گفت نمیخاد لاغر کنی اما الان میفهمم که دوست داره لاغر ...

میتونی شک نکن....خیلی با اراده ها اومدن و تونستن...یعنی واقعا ما توانایی یه رژیم معمولی رو هم نداشته باشیم🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

آررره پس چی اینقدر دوست داره😉😉

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام ،مرسی از تاپیک خوبی که زدین 😍 اگه امکانش باشه منم میخوام تو چالشتون شرکت کنم ،چه کارباید کنم؟ ...

سلام عزیزم قربونت ❤️

امضامو بخون 

میتونی شک نکن....خیلی با اراده ها اومدن و تونستن...یعنی واقعا ما توانایی یه رژیم معمولی رو هم نداشته ...

بله که میتونیم مثل آب خوردن 😉

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
خب ننه پ خیالت راحت باشه....جاسوووس داری همراهش نمیتونه دست از پا خطا کنه....ن دیگه بعیده وسط راه کا ...

😂😂 به توسلی اعتمادی نیستا 😬

درسته 😍😄👌🏼  حالا مامانم عصر کشف کرده مثل اینکه به من میگه بابا در واقع منظورش از بابا ماما ...

خپپپپونش بشم 😍😍😍

خدا برات حفظش کنه الهه جون

زیر سایه پدر و مادرش بزرگ شه و خوشنام باشه

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
بیشتر ببینید
خپپپپونش بشم 😍😍😍 خدا برات حفظش کنه الهه جون زیر سایه پدر و مادرش بزرگ شه و خوشنام باشه

قربونت عزیزم 

ممنون سلامت باشی 😘😘❤️❤️❤️

گزارش#

صبحونه =بادام، مویز، کشمش، خرما با دمنوش زیره

ناهار=شامی کباب 160 گرم، نان گندم 40 گرم،، کاهو 100 گرم، ماست دوقاشق،، سس گوجه فرنگی یک قاشق

میان وعده =بادام زمینی 

شام =تخم مرغ آب پز یک عدد یکی هم سفیده تنها با گوجه یک عدد وکاهو 50 گرم ماست دو قاشق 

کالری مجاز 1200 تا مصرفی 1100

ورزش پیاده روی 1ساعت،، قدرتی نیم ساعت،، حلقه 25 دقیقه

@خانومه_مانكن

@زیتونپرورده  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
@عروسترکم     @dozhtarebabaei     @mary2772     @yalda818 &n ...

من هم خوب بود 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪