2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 521166 بازدید | 68299 پست
سلام خوبی  میگم سرگروه امروز نیومده اصن؟ صب وزن جدید بهش دادم ولی لایکم نکرده.شک افتادم نبوده ...

نه نبودن امروز

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
بیشتر ببینید
سلام خوشگلا 😘😘❤️❤️

سلام الهه خانم

چقدر در ماه وزن کم کنیم نرمال هست؟

من امروز خیلی سرگیجه داشتم.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مگه آدم شیر ده نیاز به کالری بیشتری نداره چرا وزن ضربدر ۲۰منهای۲۰۰.اما آدم معمولی وزن ضربدر ۲ ...

وزن ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ با دوروز فست ۵۰۰ 

مادران شیرده دیگه دوروز فست ۵۰۰ رو ندارن هر روز بالای ۱۰۰۰ هستن و به اضافه ی دولیوان شیرکه حدودا ۱۵۰ تا ۲۰۰ کالری اضافه میشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
میشه یه رژیم برا شیردهی بهم بدین قدم ۱۶۶ وزنم۹۴ پنجاه و چهار روز از زایمانم میکذره شیر میدم دور ...

عزیزم تو توضیحات نوشتم 

رژیم شیر دهی  👉🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار     @عروسترکم     کمکم کنین لطفا،ارادمو نمیتونم جمع کنم ،یه روز ...

طبیعیه عزیزم گاهی همه اینجوری میشن سخته بخاطر همین همه نمیتونن انجامش بدن ولی ثابت کن که تو میتونی 

اول بشین بنویس اصلا برای چی میخوای لاغر بشی هدفت چیه از رژیم همه رو بنویس و بزن رو در یخچال یا جلوی اینه 

بعدم اصلا به کل اضافه وزن و کل کاهشت فکر نکن فقط بگو پنج کیلو کم بشم یه جایزه ی هیجان انگیز به خودم میدم 

انگیزه# و تقویت_اراده# رو هم بخون 

تو میتونی ❤️❤️

@بامدادخمار   الهه جون قرار بود برام بفرسی رژیم شوک رو منتظرتم عزیزم

عزیزم این رژیم فقط یکروزه هست 

تو کل روز مجازی پنج فنجان شیر کمچرب و پنج عدد خرما بخوری بجز اینا که گفتم و اب و چای بدون قند دیگه هیچ چیزی نباید بخوری ورزشن رو هم تغییر بده اول قدرتی بعد هوازی 

سلام عزیزم  ب ازای هر یک ق کندر آسیاب شده +ده ق روغن زیتون. کندر اسیاب شده رو میریزن تو روغن ...

مرسی عزیزم 😘❤️

@سمیه1396 عزیزم این ماسک چربی سوز رو به بچه ها بگو انجام بدن اگه دوست دارن 

@بامدادخمار   ‍  سلام ببخشید خودتو صدا زدم. سرگروه آبی رو نتونستم تگ کنم.‌قدم ۱۵۵ و وزن ...

سلام عزیزم خوش اومدی تو میتونی موفق باشی 

به شرطی که از شنبه شروع نکنی 😁

@آسنات99  

البته فکر کنم پیامت رو دیر دیدم دیگه زهرا جون خودش تا الان عضوت کرده 😅

تغییری نکرده کم خونی و تیرویید دارم ک براش'قرص میخورم باشگاهم میرم قدرتی و هوازی رو باهم کار میکنیم ...

عزیزم رژیم شوک خودش کاهش نداره ها باعث میشه بعدش که رژیمت رو میگیری کم بشی 

من اکثرا خواننده خاموشم.تنبلیم میشه رمز بزنم   .الان پیامتون و دیدم.اگه راه داره بهم بگین منم ...

شروع کن 😂😂 گفتم دیگه 😬

تنبل خانوم رمزو بزن بیا اینجا تو تاپیک با ما باش دیگه یکشنبه ها هم وزنت رو بهم بگو سوالی هم داشتی از راهنماها ی عزیز بپرس 

بقیه هم همین مدلی دارن پیش میرن 

سلام خوبین خوشین من امروز ۱۰۰گرم نیز اضافه کردم ولی این هفته اصلا نتونستم رعایت کنم ببخش مرا  ...

نه عزیزم منم یه بچه ی کوچیک ده ماهه و یه بچه ی مدرسه ای دارم خودمم شاغلم وقت ندارم ‍اصلا گزارش# رو بخون نمونه ی برنامه غذایی بچه هاست  ‍ 

سرگروه های عزیز ، راهنماهای گل سلام به همگیتون. خدا قوت لطفا چند نمونه برنامه غذایی های روزانه ی خ ...

سلام عزیزم سرم خلوت بشه حتما میزارم با چند تا غذای رژیمی خوشمزه 

چشمت بی بلانفس جان😍😍😚

سلام سرگروه جان خوبی؟شرمنده من وزن اعلام نکردم کلا فراموشی گرفتم🥺😢😢تازگیا همچی زود فراموشم میشه 

وزن این هفته ۷۲ تغییری نداشتم😞

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
مررررسی😍 ممنون میشم تگم کنید❤

عزیزم نمیدونم چرا نمیشه عکس بفرستم هر وقت شد تگت میکنم 

سلام سلام 🤗🤗🤗 وزن اولیه   هفته پیش      فعلی         &nb ...

مبااارکهههه عزیزدلم افرین دمت گررم😍👌🏼