2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526694 بازدید | 68299 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من این هفته خیلی خوب بودم کلیییییم ورزش کردم هلاک کردم خودمو اما وزنم کم که نشد بیشترم شده😭😭تخمک گ ...

سلام عزیزممم اصلاً جای نگرانی نیست وزنت کاذبه احتمالاً 🌼🌼🌼🌼پاشوپاشواشکاتوپاک کن خوشگلم هفته بعدکلی کاهش داری💪💪

@آسنات99   سلام سرگروه جونم وزن شروع 73  وزن هفته قبل     وزن امروز 68   ...

سلام عزیزدلممم😘باریکلاااعالییییی بودی👏👏👏کاهشت مبارککککک وپایدارحالابیا💃💃💃💃💃💃💃🎇🎊🎊🎉🎆🎆🎊🎊🎇🎇🎊. تو.بینظیری# 😘

سلام گلم کاهشت مبارکککک خوش امدی عزیزم سرگروهت تحویلت میده بعدتکمیل لیستش حتماً😍😍

ممنون انشالله

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
عالیه گلم 💪🏻💪🏻💪🏻 من پریودم این هفته وزن الکاذب شدم رفت😭روز دوممه 🥴 البته رفتم رو ترازو وزنم ...

عالیه مبارک باشه عزیزم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
عالیه گلم 💪🏻💪🏻💪🏻 من پریودم این هفته وزن الکاذب شدم رفت😭روز دوممه 🥴 البته رفتم رو ترازو وزنم ...

پس تو هم میای آبی هر دوتامون میریم آبی