2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526700 بازدید | 68299 پست
سلام صبح بخیر موارد کم نشدن وزن و بخون❤❤ حواستو پرت کن ک ب خوراکی فک نکنی

سلام وزن امروز 76...  

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  میشه بگین قدتون چنده؟ چون الان شرایطمون یکیه هم وزن شروع و هم وزن فعلی

سلام من 160 هستم 78 بود اولش 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
عزیزم ایشالله که به ارزوت میرسی نی نی خوشگلتو بقل میکنی 😍😍😍😍 الهی آمین ❤❤ مگه چند وقته ازدواج کر ...

من دوسال و سه ماه تقریبا ولی بخاطر شرایطتمون گفتیم بچه بیارم از ده ماه بعد عروسیمون توی اقدامیم البته با ماه قمری ودوسال دوماه هم با شمسی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم🐥💛.......ن نمیزنمت 🙄ولی باهات قهرم☹️☹️ چیکار کردی با خودت دختر 👺👺👺 بگم بیاد تو خوا ...

😂😂😂🤒قهر نباش

ن من از لولو میترسم😨

چشممممممممممم😁❤❤

از 800 گرم کمتر کم کنم بادمجون نیستم😋💪

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

@شب_بیدارم    

گ‍زارش   صبحانه:ناشته سیب زرد+۱کف دست سنگک+۶تا رطب
میانوعده صبح:۱۰تا سنجد+نارنگی+۲گرم شکلات تلخ
ناهار:قلقلی۳چهارم+سیب زمینی پخته یک سوم(اینارو تقریبی حساب کردم)
میانوعده دوم:انان نصف لیوان+آلو بخارا ۸ تا+کشمش ۹ (اینارو پشت سرهم میخورما)

شام:۶ ق آش رشته+۵ق ماست کم چرب+یک لیوان شیرو ۲ ق چای خوری عسل

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

منم خانوادگی همینم ولی من شکم و پهلو دارم دور شکمم 137 😬 بزرگ ترین قسمت رو اندازه زدم تو چندی 😦😦 ...

با شوهرت حرف بزن منطقی...دلیل مخالفتشو بخواه...کم کم راضیش کن

زودتر بچه دار شین بنفعتونه....من فکر میکردم ازدواج کنم دغدغه بچه دار شدن ندارم ولی الان چهار ساله منتظرم ک خدا بهم نی نی بده.......اشتباه نکنین مخصوصا الان ک ناباروری فریاد میکنه

به حکمتش دل بسپار 🌿
😂😂😂🤒قهر نباش  ن من از لولو میترسم😨 چشممممممممممم😁❤❤ از 800 گرم کمتر کم کنم بادمجون نیس ...

لولو هیولا میاد برات ااااااا👺👺👺👺

فدااااات😂😂

منم بادمجون خودمو میخوام😉😉

ببینم چه میکنی🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
باشه قشنگم😘😘 آررره جدی میگم...نه بابا اصلا ککت هم نگزه دختر ریلکس باااااش🐥💛

وزن قبل از رژیم ۷۸۵۰۰

وزن هدف ۵۸

وزن قبلی ۷۶۱۰۰

وزن فعلی ۷۶۶۰۰

باید بهم بگی افزایشت مبارک😂

خب انشالله قراره جبران کنم دیگه صحبت کردیم. من ناامید نمیشم😊

فندق جان فقط یه سوال، شما که اینقدر لاغر شدی، شده بود که مثل من گاهی افزایش داشته باشی؟ چیکار کردی دوباره امیدوار شدی؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
سلام عزیزم فدات تو خوبی❤🦋🐥 چرا اینقدر کم؟ همچی رورعایت کردی؟ ورزشداری؟

ممنون گلم نه نشد رعایت کنم ولی این هفته سعی میکنم خوب کم کنم 

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎
اوه اوه آفرررررین رژیمی نمونه دمت گررررررررم..ایشالا هفته دیگه سرازیر دهه۵۰ میشی😍😍😘😘😘😘😘

قربونه محبتت انشااله🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
واااای😂😂😂😂😂😂

بخدا 😂😂😂😂😂😂😂😂

دیگه بخدا پوسیدم تو خونه با این دوتا دلم میخاد یه صبح پاشم فرار کنم برم تو خیابونا ناهار و شامم پیتزا بخورم گوشیمم خاموش کنم یه ذره دنبالم بگردن دلم تنهایی میخاد

@فندق_فسقلی سلام

وزن اولیه         وزن هفته قبل         وزن این هفته

۷۵                    ۷۲/۱۰۰                    ۷۱/۷۰۰

💛💛گروه زرد💛💛وزن شروع۷۵/۲۰۰😣 وزن فعلی ۷۳/۶۰۰😉هدف۵۷😊قبل از اینکه تسلیم بشوی به این فکر کن