2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529502 بازدید | 68299 پست
سلام صبح بخیر موارد کم نشدن وزن و بخون❤❤ حواستو پرت کن ک ب خوراکی فک نکنی

سلام وزن امروز 76...  

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام  میشه بگین قدتون چنده؟ چون الان شرایطمون یکیه هم وزن شروع و هم وزن فعلی

سلام من 160 هستم 78 بود اولش 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
عزیزم ایشالله که به ارزوت میرسی نی نی خوشگلتو بقل میکنی 😍😍😍😍 الهی آمین ❤❤ مگه چند وقته ازدواج کر ...

من دوسال و سه ماه تقریبا ولی بخاطر شرایطتمون گفتیم بچه بیارم از ده ماه بعد عروسیمون توی اقدامیم البته با ماه قمری ودوسال دوماه هم با شمسی

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم🐥💛.......ن نمیزنمت 🙄ولی باهات قهرم☹️☹️ چیکار کردی با خودت دختر 👺👺👺 بگم بیاد تو خوا ...

😂😂😂🤒قهر نباش

ن من از لولو میترسم😨

چشممممممممممم😁❤❤

از 800 گرم کمتر کم کنم بادمجون نیستم😋💪

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

@شب_بیدارم    

گ‍زارش   صبحانه:ناشته سیب زرد+۱کف دست سنگک+۶تا رطب
میانوعده صبح:۱۰تا سنجد+نارنگی+۲گرم شکلات تلخ
ناهار:قلقلی۳چهارم+سیب زمینی پخته یک سوم(اینارو تقریبی حساب کردم)
میانوعده دوم:انان نصف لیوان+آلو بخارا ۸ تا+کشمش ۹ (اینارو پشت سرهم میخورما)

شام:۶ ق آش رشته+۵ق ماست کم چرب+یک لیوان شیرو ۲ ق چای خوری عسل

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

منم خانوادگی همینم ولی من شکم و پهلو دارم دور شکمم 137 😬 بزرگ ترین قسمت رو اندازه زدم تو چندی 😦😦 ...

با شوهرت حرف بزن منطقی...دلیل مخالفتشو بخواه...کم کم راضیش کن

زودتر بچه دار شین بنفعتونه....من فکر میکردم ازدواج کنم دغدغه بچه دار شدن ندارم ولی الان چهار ساله منتظرم ک خدا بهم نی نی بده.......اشتباه نکنین مخصوصا الان ک ناباروری فریاد میکنه

به حکمتش دل بسپار 🌿
😂😂😂🤒قهر نباش  ن من از لولو میترسم😨 چشممممممممممم😁❤❤ از 800 گرم کمتر کم کنم بادمجون نیس ...

لولو هیولا میاد برات ااااااا👺👺👺👺

فدااااات😂😂

منم بادمجون خودمو میخوام😉😉

ببینم چه میکنی🐥🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿
باشه قشنگم😘😘 آررره جدی میگم...نه بابا اصلا ککت هم نگزه دختر ریلکس باااااش🐥💛

وزن قبل از رژیم ۷۸۵۰۰

وزن هدف ۵۸

وزن قبلی ۷۶۱۰۰

وزن فعلی ۷۶۶۰۰

باید بهم بگی افزایشت مبارک😂

خب انشالله قراره جبران کنم دیگه صحبت کردیم. من ناامید نمیشم😊

فندق جان فقط یه سوال، شما که اینقدر لاغر شدی، شده بود که مثل من گاهی افزایش داشته باشی؟ چیکار کردی دوباره امیدوار شدی؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
سلام عزیزم فدات تو خوبی❤🦋🐥 چرا اینقدر کم؟ همچی رورعایت کردی؟ ورزشداری؟

ممنون گلم نه نشد رعایت کنم ولی این هفته سعی میکنم خوب کم کنم 

قد ۱۶۰      وزن اولیه ۷۷.۴۵۰       وزن هدف۵۷     رنگ گروهم  💛 به امید خدا وکمک بامدادخمار جون وفندق فسقلی از شر چربی ها راحت میشیم 👍وپیش اونایی که مسخره میکنن یه زمان پز میدیم 😜🤪🥳😎
اوه اوه آفرررررین رژیمی نمونه دمت گررررررررم..ایشالا هفته دیگه سرازیر دهه۵۰ میشی😍😍😘😘😘😘😘

قربونه محبتت انشااله🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
واااای😂😂😂😂😂😂

بخدا 😂😂😂😂😂😂😂😂

دیگه بخدا پوسیدم تو خونه با این دوتا دلم میخاد یه صبح پاشم فرار کنم برم تو خیابونا ناهار و شامم پیتزا بخورم گوشیمم خاموش کنم یه ذره دنبالم بگردن دلم تنهایی میخاد

@فندق_فسقلی سلام

وزن اولیه         وزن هفته قبل         وزن این هفته

۷۵                    ۷۲/۱۰۰                    ۷۱/۷۰۰

💛💛گروه زرد💛💛وزن شروع۷۵/۲۰۰😣 وزن فعلی ۷۳/۶۰۰😉هدف۵۷😊قبل از اینکه تسلیم بشوی به این فکر کن