2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526782 بازدید | 68299 پست
اره من دو تا دیگه از بچه ها هم باهم گزارش میدیم شبا.شما رو هم تگ میکنم از این ببعد .

مرررسی عزیزم

(گروه بنفش)وزن شروع 77/300    وزن فعلی  75/500. (وطنم برگشت خورد و باز شدم 77/300 اما برای هفته جدید قوول میدم ک کاهش خوبی داشته باشم و همه رو متعجب کنم میدونم ک میتونم) وزن هدف 52
سلام خوشگله.افرین .داری به ۷۵ نزدیک میشی...اره عزیزم کاهشت بیشتر بوده بخاطر پری بیشتر نشون داده مبا ...

مرسی عزیزم ایشالله برسیم به ده 60😁💪

توهم ورزش یادت نره چون خیلی تاثیرداره حتما بااین برنامه های گوشی ورزش کن زیادوقت نمیگیره تومی تونی رقیب جونم 😁💪

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@زیتونپرورده

سلام سر گروه جان خوبی  خسته نباشی😍

وزن شروع 59         وزن هفته قبل🩸🩸🩸    وزن این هفته 58.200         وزن هدف 55 

بازم تغییری نیست ولی شکر همینکه زیاد نمیشه خیلیه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
آره گلم رو منهای۲۰۰ میبندم.امروز و دو هفته ی پیش رو ۶۸۵۰۰ گیر کردم. ۶ماهشه

اینجا را بخون و‌ببین کدوم علتش هست و‌بعدش بیا بهم بگو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5054494/چالش-پاییزیِ-زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار?postId=156027706 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرررسی عزیزم

میای باهم رقابت کنیم😁منم الان هم وزن شما هستم 75ونیم 💪رقابت کنیم😀

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
چیه خوشت نیومد کم کردم 😆 اگه مجبور نبودم هیچوقت به فکر لاغری شاید نمی افتادم 😔مجبورم کم کنم😭

نه اتفاقا کیف کردم کلی انرژی گرفتم که منم یه روزی برسم به 99 باورت میشه کلی رژیم های مختلف گرفتم که فقط بشم 99 میگفتم دورقمی بشم ددیگه چیزی نمی خوام اما همیشه یبوستم مانع شده انقدر اذیتم کرده که رژیمو ول میکردم اخه من خانوادگی استعداد چاقی داریم من 127 کیلو بودم با رژیم های مختلف شدم 112 ولی دوسال بود استپ بودم حتی به 108 هم رسیدم ولی ول کردم .تو چرا مجبوری لاغر کنی 😦

پس نداشتن کاهش سایزت، به خاطر ورزش نکردن قدرتی هست.. اونا را هم شروع‌کنی، حل میشه...👌👌👌

ععع مرررررسی چشم

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

@شب_بیدارم  سلام عزیزم..وزن فعلی83/900 وزن هفته قبل84/800

وزن هدف70.....وووی یه جیغی زدم دیدم هشتادو سه شده ک.اصلا فکرشم نمیکردم گفتم شاید دویس یا نهایت اگه خیلی کم کرده باشم نیم کیلو.خیلی خوشحال شدم  

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
این هفته  و هفته های بعدی خیلی جدی تر شروع میکنم  انشالله که نتیجش عالی باشه ..قبل ورزش چا ...

همینا.میخایما#  💪💪💪💪

چای سبز هم‌خوبه... اره گلم  بخور..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@فندق_فسقلی   سلاااام فاطمه گلی خودمون💛 وزن شروع۸۸ وزن هفته قبل ۸۶.۳۰۰ وزن الان🎈 هدف۶۹ ...

سلام عزیزم خوبی ، من تازه از بادکنک خارج شدم😅🤭

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
بیشتر واسه اعتماد به نفس از دست رفته 😭😭😭😭 واسه راحت شدن از خیاطی لباس خریدن راحت 😥😥😥 واسه حام ...

تا به حال به بارداری اقدام کردی ؟من ۱۶ ماه بچم نمیشه اگه لاغر نکنم، واسه من فقط وفقط اینه دلیلم، با اولی دلیل هات  مشکلی ندارم به چشمم هم نمیاد 😔به نظرت که بچه خودم رو بغل کنم هدف قوی هست برای لاغری، منو که تا اینجا آورده تا ۱۲کیلو دیگه هم کم میکنم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
 اینجا را بخون و‌ببین کدوم علتش هست و‌بعدش بیا بهم بگو https://www.ninisite.com/discussion ...

کم کاری تیروئید دارم ک دارو می‌خورم. 

همه چی رو رعایت میکنم.یکم خوابم کمه ک فعلا دخترم دندون میخواد دربیاره، سرما هم خورده، بی تابه

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
 اینجا را بخون و‌ببین کدوم علتش هست و‌بعدش بیا بهم بگو https://www.ninisite.com/discussion ...

سمیه جون من امروزروزسوم پری هستم وزن هفته پیشم76بوداین هفته بااین که پری هستم وزن کردم 75ونیم هستم بنظرت ترازوبیشترنشون میده یانه؟ 

اگه بیشترنشون میده یعنی چقدربیشتر؟