ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
هفته قبل ک عادت بودم وزن ندادم بعدم کرونا گرفتم😓تب و نفس تنگی و این چیزا داشتم اصلا نتونستم کالری بشمارم حالم زیاد جالب نبود یه کیلو اضاف کردم ولی ان شاءالله از امروز پرقدرت شروع میکنم😅
وزن اولیه:۶۸/۳۰۰
وزن هفته قبل:۵۹/۹۰۰
وزن الان:۶۰/۶۰۰
با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
بین حرفات فاصله نذار و اینکه خط فاصله ی بین فندق و فسقلی رو خط بزرگ بزن _نه کوچیک -
فدای شما😘😘
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید
من خودم ی وقتایی غذای سنگین میخورم یک ساعت بعدش دمنوش زنجبیل میخورم عاااااللیییییهههه
عزیزم خوب رعایت کردی افرین
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.
با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍