به به عالی بستی عزیزم کیف کردم👏🏻👏🏻👏🏻🌻🌻🌻🌺🌺🧡🧡🧡🧡 این چالش عشق منه غذاهای رژیمی ک ...
#کچر@
سلام عشقم صبحد بخیر
وزن اولیه ۷۲.۲۰۰ وزن شروع چالش ۶۷ وزن هفته پیش ۶۴.۹۰۰ وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن هدف ۵۵
یک کیلو وزنم کم شده خدا رو شکر
سر گروه جون منمیرم گروه آبی دیگه
گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷ شروع رژیم با چالش جدید پاییزه ۹۹/۷/۱وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰ وزن این هفته ۶۳.۹۰۰وزن اولیه ۷۲.۲۰۰ وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم 😍 قد ۱۵۷ وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهه درست شدی؟؟؟؟؟ چ قشنگ خداروشکر کاربریت برگشت💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻❤️❤️❤️❤️❤️
درست ک نشدم خاهر مربا جونی و هر کاری کردم نتونستم بیارم بالا ولی کاربری قدیمم برگشت کارا برعکسه ....😁😁😁😁😁😁
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام آسنات جون من دوباره باید بیام گروه آبی باید سرگروهم بگم تا عضو جدید گروهد بشم
گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷ شروع رژیم با چالش جدید پاییزه ۹۹/۷/۱وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰ وزن این هفته ۶۳.۹۰۰وزن اولیه ۷۲.۲۰۰ وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم 😍 قد ۱۵۷ وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊
نه من نمیخوام سبز بشم من سرگروه مهربون خودمو عوض نمیکنم
چند سالته نی نی امون ی اردو چند روزه است میبرمت باز پرتت میکنم تو گروه طلایی اصلا نگران نباش😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام به همه ی دوستان گلم سرگروه نازم مو قشنگ مو نارنجی مو افشون وزن هفته ی پیش 75وزن امروزم 74وسیصدگرم هدفم 65،،،،،لطفا سرگروه شب بیدارم روی این نوشته تک کنید ممنونم عزیزم
خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
سلام ب روی ماهت عزیزم😘😍 فداااااااااااااااااااااااااات💪🏻💪🏻😎😎😂 وااای چه عالی خوش بگذره گلم� ...
سلام گلم خوبی؟
من با اینکه هم ورزش کردم هم رژیم بودم فست و خگخ رو هم رعایت کردم همون ۸3 موندم دیگه تکون نمیخوره چیکار کنم؟ خیلی ناراحتم😭😭😭😭
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍