2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525774 بازدید | 68299 پست
وزن هدف ۵۵😍 کاهش هفته پیش ۵۹ کاهش این هفته هم که معلومه

من منوجه نشدم یعنی چی؟؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیییییییزم😭😭😭😭😭😭در ظاهر چی؟اخه وقتی وزن تغییر نکنه معمولا تو سایز و ظاهر معلوم میشه

یکم گمونم مطمئن نیستم.خیلی ناراحتم😭😭😭این همه تلاش حیف شد الکی‌. گمونم باید رژیم شوک بگیریم

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
@نیکان95 ‍         @بانوباران     @برکه777       ...

سلام بر مربا جونی سابق  

وزن اولیه ۶۰  

وزن هفته قبل ۵۸.۶  

وزن این هفته ۵۷.۹  

وزن هدف ۵۵  

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
سلام بر مربا جونی سابق     وزن اولیه ۶۰     وزن هفته قبل ۵۸.۶     و ...

آفرین عزیزم کاهشت عاالی👏👏👏

کارت حرف نداره با همین فرمون برو جلوووو👌👌👌👌

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
نه من نمیخوام سبز بشم من سرگروه مهربون خودمو عوض نمیکنم 

عزیزدلمییی مهربونی هم ازخودتت خوشگلم 😘😘همینجایم هممون جایی نمیریم گروه عوض میشه برای قوی شدن اراده وانگیزمون😍😍👏👏👏من دوستدارم طلایی شدنه همتون روببینم💪💪💪😍😍😍

سلام دخر موطلائی خودم😘😘 بیا اینم انگیزه نگاش کن چقدر نازه👈🏻🐥🐥😍 نه گلم اینکار رو نکن اینجور ...

سلام عزیزم مرسی😍

عه جدی میگی؟ فکر میکردم چون زیاد کردم بی انگیزه میشم..

باشه چون سرگروه عزیزم میگه همین کارو میکنم پس😘

ظهر اعلام میکنم عزیزم😘

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
سلام سرگروه خوبی؟کاربری جدید مبارک

آها ای کلک.....مرسی گلم.....💋💋💋

مبارک باشه کاهشت عشقم🎇🎉🎇🎇🎇🎉🎉👏👏👏

@عروسترکم   سرگروه جونم وزن امروز ۸۳😍😍😍😍

سلام عزیزم از اول چالش از وزن ۹۰به ۸۳رسیدی؟

گروه قرمز❤ قد ۱۶۰ وزن شروع ۹۰😦 وزن هفته ی قبل۸۶.۵۰وزن فعلی ۸۴.۵۰۰هدف اول ۸۵ من به هدف اولم رسیدمممم💪💝هدف دوم ۸۰هدف نهایی ۵۸😍فک نمیکردم بشه،شد خدا وشکر «خداروشکر💖»  حرف اخر اینکه«خواستن توانستن است»
وزن شروع78/5 دوهفته قبل59/5 هفته قبل پری وزن الان 58/700 هدف55

کاهشت پایدار عسلم احسنت ب تووووووو👌👌👌👏👏👏