سرگروه جانم من استپم انگار!! بخاطر اون ۴۰کالریه که اضافه کردم؟!😒😕 قد ۱۶۵ وزن اولیه ۸۰ وزن هفته ...
منم استپ کردم موندم چه غلطی کنم 😭😭😭
همه چیزم رعایت کردم طبق برنامه هم ورزش هم خگخ هم فست نمیدونم چمه.
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به به چیزه دیگه ایی نداری تا طلایی شدن👌👌👌👌👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
👑سرگروهه سبززززز👑. تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕 وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢 وزن فعلی 66 😅😅😅 وزن هدف 65😍 خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
منم استپ کردم موندم چه غلطی کنم 😭😭😭 همه چیزم رعایت کردم طبق برنامه هم ورزش هم خگخ هم فست نمیدونم ...
عزیییییییزم😭😭😭😭😭😭در ظاهر چی؟اخه وقتی وزن تغییر نکنه معمولا تو سایز و ظاهر معلوم میشه
عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم.
باشه گلم اکثرا شیر یا ماست میخوردم حساب نمیکردم به جز وقتایی که کالریم پرنمیشد دیگه میگفتم اونم هست 💛
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید