2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525981 بازدید | 68299 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سرگروه جون کالری مصرفی ۱۱۵۰  شش لیوان آب ا ساعت پیاده روی ناهار بیرون بودیم مجبوری ...

😂😂😂😂😂 نوش جونت کم بوده دعوات نمیکنم 

بقیش عالیه عالی بود افرین خانم خانما👏🏻👏🏻👏🏻🧡🧡🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم     سلاااام گل❤ کالری مجاز ۱۴۰۰  مصرفی ۱۳۰۰  ۳۰ دیقه حلقه  ...

نوش جونت عزیزم👏🏻👏🏻👏🏻🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@دیانا24

آسنات99@ 

سلام عزیزم گزارش امروز من 1256کالری مصرفی 1200تا کالری مجازم متاسفانه دم آخری 56تا اضافه شد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

البته ناگفته نماند که فردا میخام روزه بگیرم انشالله جبران میکنم

ورزش، 15دقیقه هوازی حدود 120تا سوزوندم 

چالش شکم وچربی سوزی 310تا کالری سوزوندم 

چالش چوب 2ست 20تایی 

چالش شنای دیوار 2ست 15تایی

چالش چرخش روسی 2ست 15تایی

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
@دیانا24   آسنات99@  سلام عزیزم گزارش امروز من 1256کالری مصرفی 1200تا کالری مجازم متاس ...

@آسنات99  

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
@دیانا24   آسنات99@  سلام عزیزم گزارش امروز من 1256کالری مصرفی 1200تا کالری مجازم متاس ...

عزيزم تو گزارشت يكي نون لواش سفيد نظرم رو ب خودش جلب كرد 

كه سبوسدار بخوري بهتره

يكي اينكه شب ك اش خوردي ديگه چرا با نون خوردي 

بستني هم نوش جونت😋

نوش حونت عزیزم🧡🧡🧡

سلام🙋🏻‍♀️

من دو روزي نبودم گزارش ندادم

🤷🏻‍♀️

ان شالله دو باره از فردا اوكي ميكنم

فقط من اقدام به بارداري كردم نميتونم زيره بخورم 

برام دعا كن اين ماه باردار شم

خيلي وقته تو اقدامم

🤲🤲🤲🤲🤲🤲🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

گزاررش#

صبحونه =نان کندم 40 گرم  دل گوسفند با قلوه 80 گرم دنبه 5 گرم 

ناهار=نصف سینه مرغ کبابی یک کف دست تافتون با ریحون

شام=یک لیوان ماکارونی 😔

میان وعده=سیب یکی،، پفک 5 تا، کرانچی تند 5تا، تخمه یه مشت با پوست 

کالری مجاز 1200تا مصرفی 1300 تا 😭

@آسنات99     جون من همیشه رعایت کردم امروز گند زدم ایرادی. داره اخه اومدم جایی نمیتونم خوب رعايت کنم متاسفانه فردا هم 😭اما تحرک زیاد دارم 

اما فقط تا فردا شبه 

@زیتون_پرورده‍ ‍ ‍ =ببخشید گند زدم😢

@خانومه_مانكن      

@اتنا72      

‍ 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
سلام🙋🏻‍♀️ من دو روزي نبودم گزارش ندادم 🤷🏻‍♀️ ان شالله دو باره از فردا اوكي ميكنم فقط من اقدا ...

ای جوووووون دلم ایشالا خدا دامنت رو سبز میکنه به یه نی نی تپلی زیباااااا عزیزدلم 

مراقب خودت باش و مقوی غذا بخور نی نیمون پر بنیه باشه♥️♥️♥️♥️♥️

به قسمت تماس با ما پیام دهید 

باشه عزیزم مرسی....💋💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙