2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526074 بازدید | 68299 پست
@sepiiiiiideh     @مرباجونی     بچه ها بيايد شات😂😂😂😂 داشتم پاك ميكردم ...

واااااای چقددررررر بی ادبه این مرده باور کن 😱😱😱

خاک بر سرش بیشعووور بی فرهنگ😬😬

آتنا نی نی یارو تگ کن ببینه تا از هستی ساقطش کنه😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگیزه#  

لباس جدید متناسب با سایزم نخریدم هنوز

شوهرمم میبینه دوست دارم ازم تعریف کنه

هی بم میگه این لباسا کجا بودن انقد برات گشادن😁😎

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
@آسنات99   سلام عزیزم لطفا به گزارش غذایی من بکنید که سالم خوردم یا نه امروز به شدت احساس ضع ...

سلام گلم گز.سوهان.چیپس موادغذایی ناسالمه خورده نشه بهتره هوسم کردی یکی دوتاازیکدوم نه ۳تاش تویک روزپلوهم یک روزدرمیان۵تا۷قاشق باشه ۱۰ق زیاده.بقیش خوب بود سبزیجات داشتی عالیه👌ورزشاتم خیلی خوبن👏👏🌼🌼

@آسنات99    سلاااااااام قشنگـــــــــــــم😍😍😍 صبحت بخیر و شادی🐥🐥😘 کجایی عسل بانو ...

سلامممم عزیزممممم صبح توام بخیروشادی باشه فاطمه جونم😘😘😘

من که میام خوشگل خانم تونیستی کجایی انشاءالله هرجاهستی خوش باشی🤗🤗😘😘

من الان ۲۰دقیقه حلقه زدم بعدش سیب خوردم حالا نمیدونم تخم مرغ ابپز بخورم یا یه قاشق کره بادوم زمینی&n ...

سلام گلم تایک ساعت قبل وبعدورزش چیزی نبایدبخوری برای فرمدهی باید پروتئین (سفیده تخم مرغ.بادام زمینی موز...)خورده بشه

سلام گلم تایک ساعت قبل وبعدورزش چیزی نبایدبخوری برای فرمدهی باید پروتئین (سفیده تخم مرغ.بادام زمینی ...

برای لاغری چی؟؟البته رونای پام خیلی شل شدن و با این بچه ها هم نمیتونم پیاده روی بیرون داشته باشم

فقط حلقه میزنم

فقط خدا

سلام بچه ها خوبین؟

بچه ها من موندم الان صبحانه چی بخورم

واقعا روز خگخ نمیشه چیزی خورد

اصلا نمیدونم چی بخورم

شما چی خوردین؟ایده ای ندارین؟

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
سلام عزیزم....،😍😘😘😘 این هفته رو نمیتونم بگیرم..... چون این هفته پریودم... 😕 ولی ی چیز میگ ...

سلام خوشگلم الان چکارکنم دعبات کنم😅😅😂یانازت کنم😒ایندفعه روندیدمیگیرم عزیزم طبق تاپیک پیش بروفقط یکشنبه ها😍😍حالابیایه تبریک جانابگمت مبارکککککککه کاهشت یکشنبه بیشترمیشه انشاءالله 💪💪💃💃💃