2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526743 بازدید | 68299 پست
گزارش# @mami_sadra   @sepiiiiiideh   سلام سرگروه جون 💜 سلام رقیب جون💜 کالری ...

سلام خانوم مانکن...تو عالی هستی پر انرژی👏👏👏👏

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
سلااام سرگروه جونم اینم گزارش

بابا تو دیگه کی هستی ..‌ همه چی عالی آفتابی ... احسنت به همتت دلاور...👏👏👏👏

ورزشم میکردی نور علی نور...

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوشگلای رقیب 

من دیروز تا ظهر عالی بود با همون پونصد بستم ولی یهو یه مسافرت کاری پیش اومد و شب هم مهمان بودیم مجبور شدم یه ذره بیشتر بخورم که انشالله از کالری امروز و فردام کم میکنم .اما خیلی بالا نزدم.۳۵ دقیقه هم پیاده روی مداوم داشتم.

واقعا حس میکنم چقدر کار مفید و با ارزشی داریم انجام میدیم .دم هممون گرم😘😘😘😘

@137422  

@zzzzzx  

میگم من بخام استانبولی حساب کنم چجوریه😑 توی برنامه مانکن نوشته استامبولی پلو منم تو استانبولیم مر ...

جواب ندادین😑🤕تگتون کردم باز

@شب_بیدارم  

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

جواب ندادین😑🤕تگتون کردم باز @شب_بیدارم    

ببخشید من جواب میدم ولی به نظرم تو اینجور موردا اگه خیلی حساسی باید موادت رو خام وزن کنی و در اخر همه رو با هم جمع کنی و غذات رو هم وزن کنی تا صد گرمش کالریش معلوم شه وگرنه به نظرم همون استانبولی پلو میشه که تو برنامه زده مورد مشابه هست دیگه همون رو بزن

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
مرسی با توضیحاتت خیالمو راحت کردی چون من ریزش مو یه مدته گرفتم فک کردم برای شاید کمبود پروتئین باشه ...

❤️👍

گلم کمبود اهن و کمکاری تیرویید و کم ابی هم باعث ریزش مو‌میشه.. اگه شدیده ، امکانش باشه یه ازمایش کلی بده...

شامپوت را هم عوض کن و با ترکیب (شیر و عسل) بگیر

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه فکر کنم کالری شمار بشقاب از همه بیشتر نشون میده؟ 

همه کالری  شمارها  با هم فرق میکنه... کرفس فکر‌کنم بهتره...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام مدیر جون من امروز خوب نبودم ورزشم نکردم😭😭😭😭😭خیلی افتضاحم نبودماااااا ولی خراب کردم شب بید ...

اشکالی نداره قرار نیست که هر روز عالیی و بدون نقص باشیم.!!!

یه روز خراب که شد، فرداش حسابی رعایت میکنی، ورزشتم زیاد باشه که جبران  بشه.. همین.. 

@شب_بیدارم  ‍   👆👆👆👆

آره دیروز کالریمو اندازه وزن ضربدر ۲۰ منهای ۲۰۰ مصرف کردم ولی خیلی سخت بود 🤕 همون کالری تثبیت و سا ...

افرین

وزن ضربدر ۳۰ 

نوشه جونت عشقم گزارش#   صبحانه:سنگك پنير چاي ناهار:قيمه خشك با كته+ماست شام:اش گوجه+بلال ...

آفرین بهت رژیمی_نمونه# 👏👏👏👏👏

آره یادمه یاسمین بود کاربریش تاپیک و بهم ریخته بود مشکل اعصاب و روان داشت کلاا😂😂😂😂😂

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
سلام عسلم کارت حرف نداره👏👏👏👏👏 منم ظهر ماکارانی خوردم😆😆😆

نوش‌جان😋😋😋

چرا  چن روز دیگ چالش شکمم شروع میکنم

خوبه👌👌👌

پس اول پیاده روی داشته باش در حد ۱۵ مین هم کافیه(۱۰ مین اول معمولی+ ۵ مین اخر دویدن)

۵ مین دوچرخه هم برای شروع‌کافیه..

تا موقع شروع چالش شکم، میتونی چالش چوب را انجام بدی، (داخل امضام هست...)

فقط این چالش چوب  نشسته میرم چون پیاده رویم میرم  دیگ نیمخام زیاد باسننم کوچیک بشه خوبه ...

اره گلم.. خوبه

مرسی عزیزم مثل همیشه جواب هات منطقی و کامل 🤗🤗🤗🤗🤗❤❤❤

❤️

موفق باشی💪