2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526744 بازدید | 68299 پست
به به لذت بردم عالی بود👌🏻👌🏻👌🏻🧡🧡 ورزشم حتما زدی تنگش 👌🏻👌🏻👌🏻🧡🧡🧡🧡

فدات خوشکلم اره ورزشو که برات فرستادم نفسی😄😄😉 امروز پایین تنه کار کردم و شکم و پیاده روی 45 دقیقه ای شد

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوبي ك بابا  اره قد بلنده ١٦٧  من ١٦٥  تو چي؟؟؟ حتما ١٧٧ هستي و ميگي كوتاهي😂

ماشالااا بهت شاسی بلندی هستی برا خودت دیانا

نه باباااااا به زووور و پرو بازی و تقلب ۱۶۰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
فدات خوشکلم اره ورزشو که برات فرستادم نفسی😄😄😉 امروز پایین تنه کار کردم و شکم و پیاده روی 45 دقیقه ...

اوااااا راست میگی 

پیر شدم دیگه ننه 😂😂😂🧡🧡🧡🧡 

رژیمی_نمونه😍#  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
اوااااا راست میگی  پیر شدم دیگه ننه 😂😂😂🧡🧡🧡🧡  رژیمی_نمونه😍#  

جووووون جوووون چه ننه خوشکلی پ😂😂😂نازی برا هدیه خودم که وزن کم کردم یه رژ ناز گرفتم هی میزنم ازش هی میگم جوووون خوش هیکل کی بودی😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

نه نداره 

کالری چیه میخوای حساب کنی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اين بعدم قبلم رو هم ي تانك فرض كن😂😂😂

وای هیکلت عاااالیه😍❤️  امیدوارم تا پایان چالش هم من حسابی تغییر کنم 😊 دلم واسه دوران طلایی خوش اندامی یک نقطه شده 😉

Null