2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526782 بازدید | 68299 پست
سمیه جون میشه جواب منو بدی سوال من سوال چند نفر دیگه هم هست روزانه باید کالری مشخصی سوزوند ؟ 

نه گلم...

مهم این هست که روزی بین ۲۰ الی ۳۰ دقیقه فعالیت داشته باشید که تر‌کیبی از (هوازی+قدرتی ) باشه...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان کسی اینجا با قرص لاغری وزن کم کرده؟

مگه اصلا وجود داره😁😁

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
گلم تایید شد پروفایلت👌👌👌 نه بابا خیلی خوب هم لاغر میشه ساق...من ساق پام قبلا ۳۴ بوده الان شده ...

مرسی عزیزم .ازین ب بعد تلاش بیشتری میکنم واس لاغر شدن پاهام

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
خوش اومدی عشقوولم💋💋💋💋 سعی کن داری ب وزن هدفت نزدیک میشی قدرتی هم کار کنی عزیزم خسته نباشی ورزش ...

فدات شم مهربون🤩🥰بله اتفاقا شروع کردم 

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
سمیه واسه ران هم بده😍🤩

پیاده روی

پروانه 

چرخش روسی(اگه پات را بالا بگیری)... داخل امضام هست...

چالش ۳۰ روزه مخصوص‌ ران( مال من با این برنامه هست)

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی عزیزم .ازین ب بعد تلاش بیشتری میکنم واس لاغر شدن پاهام

باریکلا

همینا.میخایما#  💪💪💪💪💪

این دقیقاااااا خواهر ته تغاری منه توله😂😂😂😂😂😂😍😍😍😍

وااای

😆😆😆😆😆😆😆

😂😂😂😂 اول کالریشو ببین بعد بخور  نوش جونت از کالری مجازت کم‌ کن صبح که از خواب پا میشی شرو ...

چشم عزیزم صبح اسکرین میفرستم 😘🥰

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

باریکلا همینا.میخایما#  💪💪💪💪💪

قربونت

دوستان عززيزم من اگر بخوام به طور معجزه آسابي فقط پهلوهام جمع بشه بايد چه ورزشي انجام بدم

حلقه

چالش چوب   (داخل امضامه)

پل پهلو..    داخل کوگل‌اول‌حرکت صحیحشو ببین