اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲ به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
گلم تایید شد پروفایلت👌👌👌 نه بابا خیلی خوب هم لاغر میشه ساق...من ساق پام قبلا ۳۴ بوده الان شده ...
مرسی عزیزم .ازین ب بعد تلاش بیشتری میکنم واس لاغر شدن پاهام
وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
خوش اومدی عشقوولم💋💋💋💋 سعی کن داری ب وزن هدفت نزدیک میشی قدرتی هم کار کنی عزیزم خسته نباشی ورزش ...
فدات شم مهربون🤩🥰بله اتفاقا شروع کردم
وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
😂😂😂😂 اول کالریشو ببین بعد بخور نوش جونت از کالری مجازت کم کن صبح که از خواب پا میشی شرو ...
چشم عزیزم صبح اسکرین میفرستم 😘🥰
تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا به هدفم ۶۵ برسم